KHL-pomolta todella kummallinen ehdotus – Jokereilla mahdollisuus palata pudotuspeleihin

Jokerit Jokereiden KHL

KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov valotti sarjan suunnitelmia kirjeessä, jossa toivotettiin myös Helsingin Jokerit tervetulleeksi pudotuspeleihin.

Entinen huippupelaaja nousi KHL:n puheenjohtajaksi vain kuukausia sitten ja nyt edessä on jo heti kovat päätökset, kun pudotuspelien kohtalo on mietinnässä. Jokerit ja Barys Nur-Sultan ovat jo vetäytyneet pois pudotuspeleistä, joten jäljellä olisi kuusi joukkuetta. Tauko tulee kestämään ainakin 10. huhtikuuta asti, minkä jälkeen tilanne on täysin auki.

Morozov toteaa tiedotteessa, että pelit tullaan pelaamaan loppuun, mikäli siihen avautuu pienikin mahdollisuus. Puheenjohtajan mukaan sillä ei ole merkitystä, että kaksi joukkueista on jo jättäytynyt pois. Sen sijaan Morozov toteaa kirjeessä, että Jokereilla ja Barys Nur-Sultanilla on vielä mahdollisuus tulla takaisin pelaamaan. Tuo on vähintäänkin erikoinen ehdotus, sillä molempien pelaajien joukkueet ovat jo matkanneet kotiseuduilleen, joten paluu pudotuspeleihin pitäisi olla täysi mahdottomuus.

Mainos alkaa

Morozovin mukaan yksi mahdollisuus on pelata pudotuspelit loppuun kuuden joukkueen sarjana, jossa parhaimmat ratkaisivat lopulta mestaruuden loppuottelussa. Myös se on mahdollista, että kausi joudutaan perumaan kokonaan.


Joukkueet: