KHL Playoffs 2019: Jokerit saa vastaansa pahimman peikon – tässä pelipäivät

KHL Playoffs 2019: Jokerit saa vastaansa pahimman peikon – tässä pelipäivät

KHL Playoffs 2019 on täällä! Tosipelit käynnistyvät maanantaina 25. helmikuuta. Helsingin Jokerit pääsee irti heti avauspäivänä.

Jokerit vs. Dynamo Moskova

Helsingin Jokerit on pelannut kelvollisen kauden, vaikka aivan konferenssin terävimpään kärkeen ei ollutkaan mitään mahdollisuuksia. Runkosarjan sijoituksilla ei kuitenkaan ole enää merkitystä, kun pudotuspelit pyörähtävät käyntiin. Helsinkiläisjoukkue ei ole koskaan KHL-historiansa aikana edennyt toista kierrosta pidemmälle, joten parannettavaa riittää, vaikka vastustajat pudotuspeleissä ovatkin älyttömän kovia.

Tänä keväänä jo ensimmäinen kierros tarjoilee järisyttävän kovan haasteen, kun vastaan asettuu todellinen painajainen, Dynamo Moskova. Dynamo on voittanut peräti 11 edellistä keskinäistä kohtaamista, joten nyt voidaan puhua harvinaisen kovasta peikosta. Jokereilla riittääkin mietittävää, että millä aseilla moskovalaisjoukkue kaatuu, sillä muuten kausi päättyy liian aikaisessa vaiheessa.

Toisaalta haaste heti kärkeen voi tuoda tarvittavan lisäbuustin pelaamisen, mitä pelien jatkuessa tulee tarvitsemaan. Nimittäin mikäli Dynamo kaatuu niin todennäköisin vastustaja on TsSKA Moskova, jonka voittaminen neljä kertaa vaatisi jopa pienimuotoisen ihmeen.

Viime keväänä Jokerit laittoi TsSKAn tiukoille, mutta tästäkin huolimatta Moskovan tähtisikermä onnistui raapimaan jatkopaikan voitoin 4-2. Se on varmaa, että jo Dynamoa vastaan Jokereiden on venyttävän kauden parhaimpaan esitykseen tai kaudesta uhkaa tulla todellinen pannukakku.

KHL Playoffs 2019:

Ma 25.2. klo 18:30 Jokerit – Dynamo Moskova

Ke 27.2. klo 18:30 Jokerit – Dynamo Moskova

Pe 1.3. klo 18:30 Dynamo Moskova – Jokerit

Su 3.3. klo 16:00 Dynamo Moskova – Jokerit

Ti 5.3. klo 18:30 Jokerit – Dynamo Moskova (tarvittaessa)

To 7.3. klo 18:30 Dynamo Moskova – Jokerit (tarvittaessa)

La 9.3. klo 16:00 Jokerit – Dynamo Moskova (tarvittaessa)

Muista, että kaikki KHL:n pelit, lukuunottamatta Jokereiden pelejä, tulevat Unibet-TV:n kautta ilmaiseksi. KHL live stream aukeaa TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tarkemmat KHL:n pudotuspelien aikataulut löydät täältä!

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut