KHL teki vihdoin päätöksen – kausi on peruutettu kokonaisuudessaan

KHL teki vihdoin päätöksen – kausi on peruutettu kokonaisuudessaan

KHL julkisti keskiviikkona kauan toivotun uutisen, jonka johdosta kuluva kausi on peruutettu eikä sitä pyritä enää saattamaan maaliin asti.

Lähes kaikki Euroopan jääkiekkosarjat ovat olleet jo hyvän tovin tauolla tämän kauden osalta lopullisesti, mutta KHL:n päätöstä on saatu odottaa. Venäläisjohtoinen sarja yritti pitkään keksiä ratkaisua, jonka avulla mestari olisi saatu selville. Lopulta paine peruuttaa kausi osoittautui kuitenkin liian kovaksi ja järki voitti. Näin ollen tällä kaudella mestaruutta ei tulla jakamaan laisinkaan.

KHL:ssä olisi ollut mukana enää kuusi joukkuetta, sillä Jokerit ja Barys Nur-Sultan olivat jättäneet leikin kesken jo tovi sitten koronaviruksen vuoksi. Myös Ak Bars Kazan vaati jo kovaan ääneen pelien peruuttamista ja kauden päättämistä.

Virallisen tiedotteen mukaan joukkueiden lopullisten sijoitusten suhteen tullaan tekemään päätös liigan hallituksessa. Edes voittajan ilmoittaminen ei ole ilmeisesti mahdottomuus, vaikka pelit keskeytettiin ennen toisen pudotuspelikierroksen alkamista.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut