KHL on virallisesti osa FanTeamin fantasy-tarjontaa!

Kauan odotetut FanTeamin jääkiekkoturnaukset alkavat 22.12, kun KHL tulee takaisin pieneltä breikiltä. Nyt voit alkaa tekemään rahaa fantasyfutiksen lisäksi myös jääkiekolla! Mukana on heti myös suomalaisväriä, kun ohjelmassa on ensi tiistaina Spartak Moskova vs Jokerit -ottelu. Fantasykiekosta löytyy pelattavaa käytännössä jokaisena päivänä – jopa jouluaattona!

Katso täältä, kuinka fantasypisteet muodostuvat jääkiekossa: https://www.fanteam.com/support-center/ice-hockey-rules

Avauspäivänä on tarjolla €250 takuupotti sekä €25 freeroll, ja paljon muita turnauksia! Spartak-Jokerit pelistä on tarjolla myös oma turnauksensa. Jos osallistujamäärät näyttävät heti avauspäivänä korkeilta, niin potit tuplataan tai triplataan kyllä saman tien. Toivottavasti suomesta saadaan paljon pelaajia mukaan!

Huom: hinnat muuttuvat futiksen tavoin dynaamisesti ja riippuvat joukkueen suosikkiasemasta. Mitä suurempi suosikki – sen kalliimmat pelaajat. Ja päin vastoin.

FanTeamin mobiiliversio on myös kehittynyt valtavasti, ja nykyään tarjolla on aivan uusi käyttöliittymä älypuhelimille ja muille mobiililaitteille. Kun kirjaudut sisään pelitilillesi, sinut ohjataan automaattisesti uuteen mobiiliversioon.

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista (ja nyt myös uutuutena fantasykiekko), niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos tuhansia euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futis- ja jääkiekkotietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen. Tarjolla on lisäksi mahtava 200% ensitalletusbonus: saat bonusrahaa aina 500 euroon asti!

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis