KHL ilmaiseksi netistä – tässä live stream otteluihin!

KHL ilmaiseksi netistä – tässä live stream otteluihin!

KHL näkyy tänä vuonna myös maksutta netistä, sillä Unibet näyttää Jokereiden otteluja lukuunottamatta kaikki kamppailut. Tässä live stream!

Talleta 10€ ja pelaa 50€! Lue lisää todellisesta huipputarjouksesta!

KHL – live stream:

Kaudella 2018-19 Unibetin asiakkaan näet enemmän jääkiekkoa kuin koskaan! Muutaman vuoden tauon jälkeen sivusto tarjoaa Jokereiden pelejä lukuun ottamatta jokaiseen KHL-peliin asiakkailleen ilmaisen livestreamin.

Ak Bars Kazan yllätti kiekkoilevan maailman kaatamalla TsSKA Moskovan kevään 2018 Gagarin Cupin finaalisarjassa voitoin 4-1. Kaudella 2018-19 KHL:ssä nähdään 25 joukkuetta, ja suurin mestarisuosikki löytyy Moskovasta: perinteikäs Venäjän armeijan keskusurheiluseura TsSKA lähtee Gagarinin jahtiin suurimpana suosikkina ennen Pietarin SKA:ta.

KHL-jäillä luistelee alkavalla kaudella yhteensä 43 suomalaispelaajaa, 39 kenttäpelaajaa ja neljä maalivahtia. Suomalaisia nähdään luonnollisesti eniten Jokereissa, mutta Unibetin asiakkaiden iloksi peräti 23 kenttäpelaajaa ja 3 maalivahtia nähdään tositoimissa muissa joukkueissa ja näin ollen Unibetin ilmaisissa live streameissa.

LIVE STREAM AUKI!

Lätkäviihdettä riittääkin läpi syksyn, talven ja kevään, sillä onhan Kontinental Hockey League koko maailman toiseksi kovin sarja. SKA Pietarin, TsSKA Moskovan ja Magnitogorskin kaltaiset huippuseurat pitävät huolen siitä, että tylsiä päiviä ei tule.

Nyt Pavel Datsyukin, Nikolai Kuleminin ja Nikita Gusevin kaltaisten pelaajien otteita ei juurikaan helpommin voi enää kotisohvilla päästä näkemään. Tämän lisäksi muun muassa Iiro Pakarinen, Teemu Pulkkinen ja Ville Pokka pitävät huolen siitä, että myös uusien suomalaispelaajien otteita pääsee ihailemaan ensi kertaa KHL:ssä.

Unibetilla näet tämän lisäksi myös paljon muuta urheilua, sillä tarjolla on live streamit, niin Serie A:han, La Ligaan, SHL:ään kuin CHL:äänkin. Tämän lisäksi valikoimasta löytyy paljon muutakin urheilua, joten kannattaa ehdottomasti tutustua tarjontaan.

Tässä joukkueet kaudella 2018-2019:

Läntinen konferenssi

Bobrov divisioona

Dynamo Moskova
Dinamo Riika
Helsingin Jokerit
Severstal Cherepovets
SKA Pietari
Spartak Moskova

Tarasov divisioona

Vityaz Moscow Region
Dinamo Minsk
Lokomotiv Jaroslavl
Slovan Bratislava
HK Sotshi
TsSKA Moskova

Itäinen konferenssi

Harlamov divisioona

Avtomobilist Yekaterinburg
Ak Bars Kazan
Metallurg Magnitogorsk
Neftekhimik Nizhnekamsk
Traktor Chelyabinsk
Torpedo Nizhny Novgorod

Tsernysov divisioona

Avangard Omsk
Admiral Vladivostok
Amur Khabarovsk
Barys Astana
Kunlun Red Star
Salavat Yulaev Ufa
Sibir Novosibirsk

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut