Video: Moskovan Dynamon maalivahti imaisi puolesta kentästä ammutun vedon KHL:ssä

Ivan Bocharov Moskovan Dynamo KHL / Pallomeri.net

Dinamo Riika ja Moskovan Dynamo rilluttelivat melkoisen maalijuhlan KHL:ssä. Pelin henkeen sopivasti yksi maaleista tehtiin puolesta kentästä.

Dinamo Riika ja Moskovan Dynamo päättivät yhteistuumin, että hyökkäys on paras puolustus, kun joukkueet kohtasivat lauantain KHL-kierroksella. Ottelu päättyi hämmentävien vaiheiden jälkeen Moskovan Dynamon 7-6-voittoon jatkoajalla.

Avauserän perusteella peli oli kuitenkin menossa aivan toiseen suuntaan, sillä Dinamo Riika painoi taululle aivan poskettomat 5-2-lukemat. Etenkin Dinamo Riikan neljäs maali oli pelin kuvaan sopiva, sillä se tiivisti tietyllä tapaa ottelun järjettömyyden.

Mainos alkaa

Puolustaja Sergei Gimayev näet todisti vanhan viisauden, että ”aina kannattaa yrittää”. Hän tuli punaviivalle ja ampui lämärin kohti Ivan Bocharovin vartioimaa Moskovan Dynamon maalia ja yllätyksekseen pääsi tuulettamaan kainaloitaan, kun Bocharov hörppäsi kiekon selkänsä taakse. Vähemmän yllättäen Bocharovin iltapuhden päättyi tähän noloon takaiskuun.

Toisessa erässä Moskovan Dynamo nousi tasoihin, kolmas erä mentiin tasatahtiin ja jatkoajalla Dimitrij Jaskin viimeisteli voittomaalin ja sinetöi samalla myös hattutemppunsa.

KHL-veskarille kävi hassusti:

Katso myös: Video: RoKi tasoitti dramaattisesti – Kiekko-Vantaa suuttui ja haukkui tuomarit nettisivuillaan


Joukkueet: