KHL:n koronatilanne synkkenee – kolme joukkuetta ilmoittanut tartunnoista

khl koronatilanne synkkenee

Dinamo Riikan, Lokomotiv Jaroslavlin ja Torpedo Nizhni Novgorodin KHL-joukkueet ovat ilmoittaneet joukkueissa todetuista koronatartunnoista.

KHL:n tiedotteen mukaan Dinamo Riikan joukkueessa on viisi tartuntaa, Lokomotivilla kolme ja Torpedolla puolestaan neljä koronavirustapausta.

Lokomotivin osalta peruttiin jo viime torstaiksi tarkoitettu Sotshi-ottelu. Pelipäivänä joukkueen 11 pelaajaa ja yksi henkilökunnan jäsen olivat ilmoittaneet oireistaan, minkä perusteella peruutuspäätös tehtiin.

Joukkue palasi Jaroslavliin, mutta testeissä ei paljastunut yhtään positiivista koronavirusnäytettä. 9 pelaajaa kärsi kuitenkin yhä oireista. Sunnuntaina kaikki seuran jäsenet kävivät testeissä uudemman kerran ja positiivisia tapauksia löytyikin kolme.

Mainos alkaa

”Toivomme että peli voidaan pelata päivää myöhemmin”

Viikonloppuna Lokomotivilta peruttiin myös Dinamo Minsk -ottelu, mutta maanantaiksi suunniteltu ottelu Kunlunia vastaan päätettiin alustavasti siirtää vain päivällä, eli tiistaille.

– Lokomotiv menee tarkempiin tutkimuksiin, joissa tehdään muun maussa vasta-ainetestit. Toivomme, että peli voidaan pelata 22. syyskuuta eli päivää suunniteltua myöhemmin, KHL sanoi tiedotteessaan.

Myös Dinamon ja Torpedon välistä tiistaille kaavailtua ottelua lykättiin määrittelemättömään ajankohtaan.

Viimeksi torstaina KHL tiedotti, että Barys Nur-Sultanin joukkueessa on todettu 12 koronatartuntaa ja Barys asetettiin Jokerien tapaan kahden viikon karanteeniin. Jokerien karanteeni tosin purettiin etuajassa ja joukkue kohtaa perjantaina Sibirin.

Jokerit kertoi viikonloppuna myös iloisia pelaajauutisia, kun Peter Regin palaa narripaitaan loppukauden mittaisella sopimuksella.