Video: KHL:ssä hurjaa draamaa – playoffs-paikka ratkesi mailanheittoon

Amur Neftehimik khl mailanheitto - pallomeri.net

KHL:ssä päästiin maanantaina todistamaan äärimmäisen dramaattisia hetkiä Amurin ja Neftehimikin välisen taiston merkeissä.

Joukkueet kohtasivat varhain maanantaina Habarovskissa ottelussa, joka ratkaisi periaateessa sen, kumpi etenee KHL:n pudotuspeleihin.

Tämä taisto saikin todellisen kliimaksin, sillä matsi eteni jatkoajalle 2-2-tilanteessa. Sitä oli takana puolisen minuuttia, kun Neftehimikin Damir Sharipzyanov pääsi nokikkain Amur-vahti Yevgeni Alikin kanssa.

Kotijoukkueen hyökkääjä Tomas Zohorna päätti puuttua tilanteeseen varsin kyseenalaisesti, sillä hän heitti mailansa Sharipzyanovin eteen yrittäen estää maalin synnyn. Vaikka mailanheitosta ei mitään apua lopulta ollutkaan, niin tuomarilla ei ollut mitään muuta mahdollisuutta kuin antaa Neftehimikille rankkari.

Tätä mahdollisuutta Matt White ei jättänyt käyttämättä vaan hän iski joukkueensa voittomaalin.

Neftehimik nousi voitolla 62 pisteeseen ja varmisti täten pudotuspelipaikkansa sillä olettamuksella, ettei joukkue häviä viimeistä runkosarjan otteluaan Admiral Vladivostokin vieraana noin kymmenellä maalilla ja Amur puolestaan onnistu nappamaan omasta ottelustaan Barys Nur-Sultania vastaan samansuuruista voittoa.

KHL:n pudotuspelit jäivät haaveeksi Amur Habarovskille:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen KHL:n Twitterissä.

Lue myös: Ilya Kovalchuk ja Alexander Ovechkin yhteen – ”Kovy” siirtyy Washingtoniin


Joukkueet: ,