KHL julkaisi suunnitelman kauden aloittamisesta – ensimmäinen kierros tarkoitus pelata 2. syyskuuta

Eteläpääty syyskuuta Jokereita KHL SKA Pietari Jokerit live stream

KHL-kausi 2020-2021 on tarkoitus alkaa suunnitelmien mukaan 2. syyskuuta. Helsingin Jokerit kertoi päätöksestä omilla nettisivuillaan.

KHL:n kausi keskeytyi muiden urheilusarjojen tapaan koronaviruksen vuoksi ja lopulta se myös päätti koko kauden. Nyt katseet on käännetty ensi kauteen, joka on tarkoitus aloittaa 2. syyskuuta. Alustavat suunnitelmat voivat kuitenkin muuttua, mikäli koronapandemia ei mahdollista alkamista.

– KHL on ilmoittanut sarjassa pelaaville joukkueille, että runkosarjan kaudella 2020-21 on tarkoitus alkaa 2. syyskuuta. Samaan aikaan KHL muistuttaa, että koronapandemian tilanteen kehittymistä seurataan tarkasti, Jokereiden tiedotteessa todetaan.

Sarjan alkamiseen liittyy vielä useita epävarmuustekijöitä, sillä esimerkiksi matkustaminen on hyvin rajoitettua tällä hetkellä maiden välillä. Otteluohjelma saattaakin muuttua vielä nopeallakin tahdilla.

Mainos alkaa

– Tähän liittyen Venäjän alueilla sekä muissa KHL-maissa voimassa olevat rajoitukset voivat vaikuttaa sarjan aloittamiseen. Mikäli joukkueiden terveystilanteisiin kohdistuu riskejä, KHL on valmis tekemään nopeita ja tarvittavia muutoksia otteluohjelmaan, Jokereiden nettisivuilla kerrotaan.


Joukkueet: