Video: Karmaiseva lopetus UFC:ssä – Khalil Rountree polkaisi vastustajan polven aivan päreiksi

Khalil Rountree UFC / Pallomeri.net

UFC Fight Night 191:ssä nähtiin raaka lopetus, kun Khalil Rountree polkaisi todella julmasti vastustajaltaan polven päreiksi.

Vapaaottelupromootio Ultimate Fighting Championshipin viimeisin ottelukortti UFC Fight Night 191 oteltiin Las Vegasissa sijaitsevassa UFC APEX -keskuksessa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa ja ilta piti sisällään yhden viime vuosien julmimmista lopetuksista.

Tämä tapahtui pääottelukortin toisessa kamppailussa, jossa kohtasivat kevyen raskaan sarjan ottelijat Khalil Rountree Jr ja Modestas Bukauskas. Ottelu päättyi toisen erän puolessa välissä, kun Rountree pisti Bukauskasin sellaiseen kuntoon, että ottelun jatkaminen oli sula mahdottomuus.

Mainos alkaa

Rountree näet polkaisi todella tylysti ja voimakkaasti Bukauskasia suoraan tämän vasempaan polveen, joka taittui rumasti ja petti. Bukauskas lakosi välittömästi kanveesiin eikä edes yrittänyt nousta. Hän mitä ilmeisimmin tunsi välittömästi, että polvesta meni jotain rikki ja jäi pitelemään polveaan tuskaisen näköisenä.

Khalil Rountree polkaisee Modestas Bukauskasin polven remonttikuntoon:

Tässä Rountreen polkaisu eri kuvakulmista:

Katso myös: Video: Jäätävä tyrmäys – FCR:ssä nähtiin murskaava superman-isku