Video: Khabib Nurmagomedov kuristi vastustajansa tajuttomaksi – ilmoitti uransa päättymisestä

Khabib Nurmagomedov Gaethje UFC - pallomeri.net

Khabib Nurmagomedov nappasi lauantaina voiton Justin Gaethjesta UFC:ssä ja ilmoitti voiton jälkeen päättävänsä mahtavan uransa.

Gaethje oli koko ottelun täysi vastaantulija ja Nurmagomedov painoi päälle höyryjunan lailla. Ottelu ehti edetä toiseen erään, kunnes venäläinen nappasi Gaethjen triangelikuristukseen jaloillaan.

Yhdysvaltalainen ei päässyt irti ja menetti tajuntansa ennen kuin tuomari lopulta tuli väliin ja keskeytti ottelun. Gaethje kuitenkin tokeni pikaisesti.

Voiton varmistuttua Nurmagomedov valahti polvilleen kentän pintaan ja alkoi itkeä vuolaasti. Syy tähän selvisi hetken kuluttua haastattelussa, jossa mies kertoi päättävänsä uransa UFC:ssä.

– Haluan kertoa, että tämä on viimeinen otteluni. Äitini ei halunnut minun ottelevan ilman isääni, joten lupasin äidilleni, että tämä on viimeinen otteluni, mies sanoi viitaten valmentajaisäänsä Abdulmanap Nurmagomedoviin, joka kuoli koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin heinäkuussa.

– Minun täytyy seisoa sanojeni takana, venäläisottelija lisäsi puheidensa takeeksi.

Nurmagomedovia pidetään yleisesti yhtenä UFC-historian parhaista – ellei jopa parhaana – ottelijana. Mikäli ura tosiaan päättyi tähän, jäi hänen saldokseen häkellyttävän kova 29-0.

Näin ottelu Gaethjea vastaan päättyi:

Khabib Nurmagomedov ilmoitti uransa päättymisestä:

Tsekkaa myös: Video: UFC-pomo Dana Whitelta hurja paljastus – Nurmagomedov mursi jalkansa kolme viikkoa sitten


Pelaajat: