Kevin Lankinen jatkoi loisto-otteitaan – “Hänessä on hiljaista itsevarmuutta”

Kevin Lankinen Chicago Blackhawks NHL - pallomeri.net

Kevin Lankinen on esiintynyt edukseen NHL-uransa alkutaipaleilla, ja kehuja sateli myös keskiviikkona pelatun Nashville-ottelun jälkeen – voittolaukauksilla kärsitystä 2-1-tappiosta huolimatta.

Lankinen nimittäin torjui ottelussa peräti 41 kertaa ja piti omilla otteillaan huolen siitä, että Chicago Blackhawks ylipäätään venyi voittolaukauksille saakka.

– Olen valmistautunut tähän mahdollisuuteen pitkään. Olen paiskinut todella kovaa hommia läpi urani saadakseni mahdollisuuden pelata NHL:ssä. Olen ollut valmis mutta odottanut vain oikeaa mahdollisuutta, Lankinen sanoi ottelun jälkeen NBC:n mukaan.

Mainos alkaa:

– Nyt kaukalossa tuntuu hyvältä. Olen iloinen tullessani paremmaksi peli peliltä. Jokainen kokemus on uusi ja aion tulla paremmaksi joka ikinen ilta, Lankinen lupasi.

Mitään tuulesta temmattua kukkoilua Lankisen puheet eivät ole, sillä Chicagon päävalmentaja Jeremy Colliton komppasi suojattiaan.

– Hänessä on hiljaista itsevarmuutta, eikä tämä ole yllättänyt häntä. Lankinen kertoo totuuden, mikä on hienoa. Rakastan sitä pientä pöyhkeää itsevarmuutta, mitä hänellä on. Se siirtyy koko joukkueeseen, Colliton sanoi.

Keskiviikon ottelun maaleista vastasivat Nashvillen osalta Nick Cousins ja Chicagon puolelta Ryan Carpenter. Nashvillen maalilla Juuse Saros torjui 29 kertaa. Matsin tarkemmat tilastot voit tsekata NHL:n nettisivuilta.


Pelaajat:
Joukkueet: