HJK tippui Eurooppa-liigasta – Kevin Kouassivi-Benissan otti kaksi varoitusta kahteen minuuttiin ja lensi ulos

Kevin Kouassivi-Benissan HJK

HJK:n eurohaaveet ottivat kolauksen, kun Qarabag paineli jatkoon. Toinen osaottelu lässähti, kun Kevin Kouassivi-Benissan sai ulosajon.

HJK:n toiveet eurocupin lohkovaiheesta ovat nyt Konferenssiliigan playoff-kierroksen varassa, sillä tie Eurooppa-liigan karsinnoissa nousi torstai-iltana pystyyn. HJK kärsi kotonaan tappion Qarabagille maalein 2-1 ja kun lukemat olivat samat myös ensimmäisessä osassa, niin Qarabag jatkaa parista yhteismaalein 4-2.

Helsingissä pelattu toinen osaottelu lähti HJK:n kannalta nopeasti väärään suuntaan, sillä Kevin Kouassivi-Benissanin peli päättyi jo 16. minuutilla, kun hän oli ottanut kahden minuutin sisään kaksi varoitusta.

Ensimmäinen tuli heti, kun 14. minuutti pyörähti käyntiin ja tuomio vaikutti varsin kevyeltä, kuten myös Kouassivi-Benissanin sivurajan tuntumassa ottama kontaktikin.

Sen sijaan hänen ottelunsa päättänyt tilanne ei ollut mitenkään tulkinnanvarainen. Kouassivi-Benissan meni pallontavoittelutilanteesseen kovaa ja päätyi tallomaan rumasti vastustajan jalkaa. Varoitus oli ehdottomasti paikallaan ja näin Kouassivi-Benissanin ilta päättyi toiseen keltaiseen korttiin.

Erityisen karua tilanteessa oli se, että HJK oli saanut otteluun lentävän lähdön ja tasoitti yhteismaalit jo 10. minuutilla tulleella avausosumalla.

HJK:n haaveet Eurooppa-liigan lohkovaiheesta murenivat ja kaikki lähti väärään suuntaan, kun Kevin Kouassivi-Benissan otti pikaulosajon:

Katso myös: Fantastinen soolomaali – Jorge Serrano oli täysin pitelemätön Keski-Amerikan cupissa


Joukkueet: