Video: Kevin De Bruyne on valmis MM-kisoihin – veti harjoituksissa tylysti Adnan Januzaj’ta sukille

Kevin De Bruyne - Pallomeri.net

Kevin De Bruyne ja muu Belgian joukkue valmistautuu parhaillaan maanantaina pelattavaan MM-avaukseensa, jossa se kohtaa Panaman.

Yllä mainittu keskikenttäpelaaja on ainakin valmis, jos katsoo harjoitusten intensiteettiä. De Bruyne nimittäin nähtiin hoitamassa puolustusvelvotteita varsin tunnollisella tavalla, kun hän ajoi Adnan Januzaj’ta rajusti jaloille Belgian perjantaisissa harjoituksissa.

Maan valmistautuminen MM-turnaukseen on sujunut kaikin puolin varsin mallikkaasti, sillä viimeisin tappio on niinkin kaukaa kuin syyskuulta 2016, jolloin se hävisi ystävyysottelussa Espanjalle 0-2.

Mainos alkaa

Nyt alkavaan turnaukseen valmistavista harjoitusotteluista saldoksi kertyi voitot Egyptistä (3-0) ja Costa Ricasta (4-1), sekä Portugalia vastaan pelattu 0-0-tasapeli. Aiemmin keväällä kaatui myös eilen Venäjälle MM-avauksessa 0-5 hävinnyt Saudi-Arabia lukemin 4-0.

Belgian – kuten myös kaikkien muiden maiden – MM-kokoonpanot löydät Kisasivultamme. Samalta sivulta löytyy myös turnauksen täydellinen otteluohjelma, ja paljon muuta!

Kevin De Bruyne ei himmaillut harjoituksissa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (Twitter).