Belgian Kevin De Bruyne joutui törkeän ja vaarallisen tempun kohteeksi – katsoja tähtäili laserilla silmiin

Kevin De Bruyne Belgia

Belgian ja Ukrainan välisessä EM-ottelussa nähtiin todella ajattelematon ja ruma temppu, kun Kevin De Bruyne sai laseria silmiinsä.

Belgia ja Ukraina kohtaavat EM-kisojen alkuillan ottelussa ja ottelussa nähtiin todella ruma temppu noin puolen tunnin kohdalla. Siihen ei kuitenkaan tällä kertaa syyllistynyt kukaan pelaajista, vaan asialla oli eräs katsojista.

Tämä tapahtui, kun Belgian tähtipelaaja Kevin De Bruynen oli antamassa kulmapotkua ottelun 14. minuutilla ja hänen silmilleen ilmestyi vihreä valo. Häntä osoitettiin katsomosta lasereilla, jotka on kielletty jalkapallo-otteluissa, koska ne voivat olla vaarallisia ihmisen näkökyvylle, jos ne osuvat silmiin. Noin puolen tunnin kohdalla lasersäde palasi De Bruynen kasvoille, kun hän oli antamassa vapaapotkua.

Mainos alkaa:

De Bruyne kävi mainitsemassa tilanteesta ottelun erotuomarille, minkä seurauksena ottelu keskeytettiin hetkellisesti. Frankfurtin stadionilla kuulutettiin, ettei lasereiden käyttö ole sallittua.

Ottelu oli 70. minuutin kohdalla yhä lukemissa 0-0.

Kevin De Bruyne joutui törkeän tempun kohteeksi, kun katsoja väläytteli laserilla häntä silmiin:

Katso myös: “Toivon, ettet koskaan lopeta pelaajauraasi” – Luka Modric sai upean kunnianosoituksen italialaiselta selostajalta


Pelaajat:
Joukkueet: