Tennis-Pena tipsailee: ”Kevät tulee ja Pentti sanoo puli puli!”

Tennis-Pena tipsailee Kevin Anderson Federerin Roger kyrgios us open us openista bussijalat US Openin karsinnat kerroin Wimbledonin puolivälierät kerroin nishikori nadalia Monte Carlo kevät överit betsit miamin - pallomeri.net

On kevät, aurinko paistaa, linnut laulaa, lumi sulaa ja Pentti sanoo pulipuli. Tai no, v*tut täällä mitään kevättä näy. Kylmä on ku Siperiassa, hei!

Onneks me voidaan katsoa Miamialaista tennistä, niin ehkä se lämpö sieltä vähän koti-keinutuoliinkin hohkailee. Miamin Masters-turneessa nimittäin painellaan neljännesvälieriä ja sieltä meikä poimii yhen kohteen lapuntäytteeks.

Täytyy nyt hiukan puhuu siitä, että on tää tennis mielenkiintonen laji, kun Nadalin Rafa nousee maailmanlistan ykköseks takas, vaikka ei oo pelannu matsin matsia viimeseen pariin kuukauteen. Samaten, Federer nousee takas maailmanlistan ykköseks, jos Rafa ei nyt edessä olevissa massakisoissa pärjää – vaikka Roger jättääkin koko massaseikkailun väliin. Melko sekavaa, hei, mut silleen se nyt vaan menee!

Jätetään läpinät sikseen ja isketään betsit kiertoilmauuniin.

Overii vai voittoo, siinä pulma – tai ei ees periaatteessa oo

Marin Cilic kohtaa John Isnerin. Vaikka Big-John ei nyt välttämättä ookaan sitä, mitä se on joskus ollu, ni kyllä mä uskon että se tulee kampoihin laittamaan – ja samalla uskon, että Cilic vie homman nimiinsä.

Oon koko aamun tässä painiskellu sellasen fiiliksen kanssa, että tästä tulee kahen ison syöttötykki-äijän pitkä matsi, mutta silti Cilic vie niukasti pari erää suoraan. Sellanen sanonta on, että ”Pentti, mene fiiliksen mukaan”, ni kai se on sitä nyt uskottava, vaikka kevät sekottaa joskus Penankin pussit.

Tosta sanonnasta en oo ihan varma, että onko se vaan mun äiteen 1940-luvulla keksimä kasku, vai yleisemmässäkin käytössä, mutta on se ainakin toiminu tähän asti, hei. Saa käyttää!

Eli painetaan lapulle sitä suurinta kerrointa, mitä mun fiiliksestä on irti otettavissa: Cilic -1,5 erää kertoimella 2,10.

Overin raja on vetästy 25,5:n hujakoille, joten mun mielestä overi ei oo lapulla 1,85:n kertoimen arvonen. Jos matsi menee Cilicille vaikka 7-6, 7-5, ni siinähän on jo tiukka matsi väännettynä ja silti overi ei pauku puhki. Ei kandee, jos multa kysyt.

Rohkeesti vaan rokkaa syömään ja Cilicin kahen erän voitto lapulle, vai miten ne sanoo, hei!?

Vastaväitteet saa taas esittää Pallomeren Telegram-ryhmässä. En mä niitä ikinä kuuntele, mut aina voi huudella. Se on kivaa se!

Kairaa tästä Betsafen bonukset talteen, hei!

isner-cilic