Mestis-finaalin joukkorähinä päättyi ikävästi – Ketterän pelaaja löi päänsä jäähän, vietiin jäältä paareilla

Ketterän Jesse Viskari

Mestiksen toisessa finaalissa nähtiin ikävä tilanne, kun Ketterän Jesse Viskari loukkasi päänsä joukkorähinän seurauksena.

Mestiksen toisessa finaaliottelussa Imatran Ketterän ja Kiekko-Espoon välillä nähtiin joukkokähinä, joka päättyi todella ikävästi, kun Ketterän Jesse Viskari löi päänsä rajusti jäähän.

Kolmatta erää oli jäljellä reilut kahdeksan minuuttia, kun Ketterä laittoi painetta Kiekko-Espoon maalille. Pelikatkolla tunteet kuumenivat ja kentälle muodostui nopeasti kolme tappeluparia.

Mainos alkaa:

Nujuaminen päättyi melko nopeasti, mutta tällä kertaa tilanne rauhoittui todella karusta syystä. Vierasjoukkue Kiekko-Espoon Anton Ollikainen nappasi otteen Viskarista ja heitti tämän jään pintaan. Viskarin pää osui pahasti jäähän ja Ollikainen tajusi heti, että jäälle tarvitaan lääkintähenkilökuntaa.

Kaukaloon tuotiin pikaisesti paarit, joilla Viskari saatiin vietyä jäältä pois ja toimitettua edelleen jatkotutkimuksiin. Viskari oli tajuissaan, kun häntä vietiin ulos kaukalosta. Ollikaiselle tuomittiin tilanteesta kahden minuutin rangaistus.

Ketterä voitti ottelun maalein 2-1 ja otteluvoitot ovat nyt tasan 1-1.

Ketterän Jesse Viskari loukkaantui ikävästi joukkorähinän tuoksinassa:

Katso myös: Pikkuleijonat kaatoi Sveitsin MM-avauksessaan – kapteeni Kasper Halttunen taiteili upean voittomaalin


Joukkueet: