Video: Ketterä-pelaajalta vahva rankkarisuoritus – lämäsi suoraan veskarin syliin ja heitti komeat pannut

Henry Karjalainen Ketterä / Pallomeri.net

Ketterä oli SaPKolle tyly vieras, mutta antoi kotiyleisölle myös naurut, kun Henry Karjalainen tuhri huvittavasti rankkarin loppuhetkillä.

Imatran Ketterä ei jättänyt vieraspelimatkallaan Savonlinnaan paikalliselle Pallokerholle minkäänlaista palan häivääkään, vaan latoi taululle selvät 1-5-lukemat ja vei pisteet kotiin.

Ketterä oli siis hyvin tyly vieras ja käytännössä ratkaisi pelin jo avauserässä heittämällä kiekon pussiin kolmesti. Vaikka SaPKo-fanit saivatkin nähdäkseen vierasjoukkueen varsin yksipuolisen näytöksen, niin tarjosi ottelu heillekin sentään jotain viihdettä.

Mainos alkaa:

Ketterälle näet tuomittiin rankkari reilu minuutti ennen pelin loppua ja sitä asettui ampumaan Henry Karjalainen, jolla oli mitä ilmeisimmin selkeä visio siitä, miten rankkari tulisi päättymään.

Lopputulos kuitenkin taisi olla aika lailla vastakkainen Karjalaisen visioon nähden. Hän tuli keskeltä kohti SaPKo-maalia ja lähti hyvissä ajoin virittämään lämäriä. Sellaisen hän saikin aikaan, mutta tästä lämärirankkarista tulee muodostumaa klassikko, mutta aivan vääristä syistä.

Karjalaisen veto kajahti suoraan päin SaPKo-veskari Niko Parkkista. Tämä olisi ollut jo itsessään aivan tarpeeksi nöyryyttävää, mutta vauhtiin päästyään Karjalainen viimeisteli klassikkosuoritteensa vetämällä kunnon pannut koomisen lämärinsä perään.

Ketterä-hyökkääjä Henry Karjalaisen rankkari oli klassikko jo syntyessään:

Katso myös: Video: Uskomaton munkki – Tapparan Anton Levtchi käytti Ässä-pakkia kimmokkeena


Joukkueet: