Video: Täysin hävytön häkki – Ketterä-hyökkääjä pussitti maaliviivan takaa veskarin kypärän kautta

Henry Karjalainen Imatran Ketterä / Pallomeri.net

Ketterä-hyökkääjä Henry Karjalainen heittäytyi härskiksi Mestiksen 3. finaaliottelussa ja pisti kiekon pussiin maaliviivan takaa.

Imatran Ketterä ja Kokkolan Hermes kohtasivat Mestiksen kolmannessa finaaliottelussa lauantaina ja peli oli miedosti ilmaistuna erikoinen. Sitä oli myös ottelun neljäs osuma, jonka teki Ketterän Henry Karjalainen avauserän puolivälissä.

Karjalainen sai kiekon Hermeksen alueella ja piti sitä maalin takana, mutta hänelle ei oikein ollut mielekkäitä reittejä tarjolla, joten Karjalainen siirtyi laatikon ulkopuoliseen ajatteluun ja sai idean.

Mainos alkaa:

Hän hivuttautui hieman lähemmäs maalia, mutta ollen yhä maaliviivan takana ja latasi tulisen ranteen Hermes-vahti Vilho Heikkisen kypärään, josta kiekko kimposi maalin kattoon.

Maalia käytiin vielä tarkistamassa videolta, mutta osuma oli selvä. Päätuomari ei sitä vain jäällä heti huomannut varmaksi. Ketterä siirtyi Karjalaisen maalilla 3-1-johtoon ja vielä ensimmäisellä erätauolla Ketterä johti 4-2. Siitä alkoi kuitenkin Hermeksen nousu ja peli päättyi vieraiden 9-5-voittoon.

Näin ollen runkosarjan yhdeksänneksi sijoittunut Hermes johtaa finaalisarjaa voitoin ja on hyvin lähellä melkoisen yllätyspaukun jysäyttämistä.

Ketterä-hyökkääjä Henry Karjalainen saa hävyttömän idean ja onnistuu siinä täydellisesti:

Katso myös: Video: Ilari Melart maksoi kovan hinnan taklauksestaan – SHL lätkäisi viiden ottelun pelikiellon


Joukkueet: