Video: Täysin käsittämätöntä räpellystä – Keski-Afrikan tasavallan maalivahti tumpeloi koomisesti

Keski-Afrikan tasavallan maalivahti Elvis Samolah / Pallomeri.net

Keski-Afrikan tasavallan Ruanda-ottelu tuskin herätti hilpeyttä joukkueessa tai heidän maanmiehissään, mutta muissa sitäkin enemmän.

Keski-Afrikan tasavallan jalkapallomaajoukkue ei lukeudu maanosansa suuriin jalkapallomahteihin, mutta pikkumaan statuksestaan huolimatta ystävyysottelu Ruandaa vastaan saattoi jättää hivenen hampaankoloon, kun vieraat poistuivat kotiin matkassaan 5-0-voitto.

Keski-Afrikan tasavallan nöyryytyksen piikki saatiin 77. minuutilla, kun Ruandan Dominique Savio Nshuti teki aivan luvattoman helposti lukemiksi 4-0.

Mainos alkaa

Maali menee täysin veskari Elvis Samolahin piikkiin, sillä kyseisen pallon ei olisi koskaan pitänyt mennä maaliin asti. Nshuti lähetti pallon rangaistusalueelle löysässä kaaressa lähinnä yltiötoiveikkaana syöttönä, mutta Samolah arvioi lentoradan väärin tai aliarvioi kentän kimmoisuuden, sillä pallo ponnahti maasta korkealle ilmaan, lensi hänen ylitseen ja pomppi kohti maalia.

Samolah tietenkin säntäsi perään, mutta kompuroi matkalla ja hänen koominen räpellyksensä päättyi aivan tavattoman noloon takaiskumaaliin.

Keski-Afrikan tasavallan maalivahti Elvis Samolah tunaroi koomisesti:

Katso myös: Video: Kolmosessa nähtiin uskomaton jumalan käsi – tuomaristolta meni tilanne täysin ohi