Kerroinvertailu on tärkein asia vedonlyönnissä – älä anna helpon rahan mennä ohi

kansainvälisille kerroinvertailu vedonlyönti
Kuva: Getty Images

Kerroinvertailu on äärimmäisen tärkeä osa vedonlyöntiä, sillä se nousee pitkässä juoksussa rahallisesti todella isoon rooliin.

Peliyhtiöitä löytyy maailmalta pilvin pimein, joten kilpailu vedonlyönnin saralla on todella kovaa. Tässä vaiheessa yhtiöt erottuvat erityisesti yhdellä tärkeä osa-alueella nimittäin kertoimissa. Toki myös pelivalikoimassa on isoja eroja ja sekin on määrittävä tekijä, kun asiakkaat valitsevat, minkä firman kautta betsit lyödään sisään.

Mutta ehdottomasti kertoimien saralla kannattaa olla todella tarkka, että missä paikoissa vetoa lyö. Peliyhtiöiden tarjoamat palautusprosentit vaihtelevat suuresti ja se heijastuu suoraan asiakkaille maksettavan voiton suuruuteen. Pitkässä juoksussa tämä tulee vain kertaantumaan, joten parhaat kertoimet tuovat myös suurimmat voitot.

Kerroinvertailu on tehty tänä päivänä helpoksi, sillä netissä on sivuja, jotka tarjoavat suoraan suosituimpien yhtiöiden kertoimet allekkain. Näin ollen pääset vaivattomasti selvittämään, että mikä yhtiö tarjoaa parasta kerrointa.

Miksi kilpailuttaa kertoimet?

Joku voi pitää kertoimien kilpailuttamista turhana juttuna, mutta kannattaa uhrata hetki aikaa sille, että miksi se on niin järkevää. Ethän kaupastakaan osta täysin samaa tuotetta kalliimmalla, jos tarjolla on halvempi hinta. Kertoimissa on kyse täysin samasta asiasta.

Mikäli lyöt useamman kohteen lappuja, niin kertoimien erot vaikuttavat entistä enemmän. Single-kohteissa muutaman euron ero ei välttämättä siinä hetkessä tunnu isolta, mutta mietipä, jos laitat lappuja sisään vuodessa esimerkiksi 100 kappaletta.

Kuvitellaan, että lyöt jokaisen lapun 10 euron panoksella ja kertoimella 2.00. Samaan aikaan joku toinen erityisen kovista kertoimista tunnettu peliyhtiö tarjoaa vastaavasta kohteesta kertoimeksi 2.10. Häviät lapun osuessa euron sen vuoksi, että et kilpailuttanut kerrointa. Kun tämä kerrotaan vuositasolla tuolla 100, niin rahaa on mennyt kaivoon jo 100 euron edestä.

Mitä enemmän tykkäät lyödä vetoa, niin sitä enemmän häviät rahaa, kun pelaat alhaisemmilla kertoimilla.

Tämä on entistä enemmän kilpailuvaltti tällä hetkellä markkinoilla. Esimerkiksi Coolbet on tehnyt päätöksen tarjota asiakkailleen poikkeuksellisen kovaa palautusprosenttia muihin verrattuna. Tämä on johtanut siihen, että yhtiöllä on muun muassa Valioliigaan ja NHL:ään tarjolla laadukkaita kertoimia.

Älä siis jätä vajaaksi helpoista asioista! Kilpailuta aina kertoimet.