Harvinaislaatuinen maali – Turkin Kerem Aktürkoglu jätti Georgian veskarin kauas taakseen ja pisti pallon tyhjiin

Kerem Aktürkoglu Turkki

Turkin ja Georgian välinen EM-ottelu päättyi varsin harvinaislaatuiseen maaliin, kun Kerem Aktürkoglu pisti pallon tyhjiin.

Jääkiekossa ja Salibandyssä ei ole lainkaan harvinaista se, että maali ammottaa tyhjänä, kun tappiolla joukkue hakee tasoitusta ja peliväline löytyy viimeisen riskinoton myötä omasta verkosta. Jalkapallossa tämä sitä vastoin on hyvinkin harvinaista, mutta tiistain ensimmäisen EM-kisojen ottelun päätteeksi sellainenkin hetki näki päivänvalon.

Georgia yritti tasoittaa Turkkia vastaan käymäänsä maan historian ensimmäistä EM-ottelua, mutta yhtä huippupaikkaa lähemmäs Georgia ei enää päässyt. Viimeisenä keinona Georgian valmennus lähetti myös maalivahti Giorgi Mamardashvilin kauas toiseen päätyyn jahtaamaan tasoitusmaalia.

Mainos alkaa:

Tällä kertaa kaikki meni kuitenkin mahdollisimman railakkaasti pieleen. Turkki sai riistettyä pallon Georgian alimmalta mieheltä ja Mamardashvili joutui lähtemään epätoivoiseen juoksuun kohti omaa maalia reippaalta takamatkalta. Eikä Mamardashvili enää millään saanut Turkin Kerem Aktürkoglua kiinni, vaan tämä pääsi aivan kaikessa rauhassa tuikkaamaan pallon tyhjään rysään.

Näin Turkki voitti EM-avauksensa lukemin 3-1.

Turkin Kerem Aktürkoglu juoksee Georgian maalivahti Giorgi Mamardashviliä karkuun ja pistää pallon tyhjiin:

Katso myös: Aivan tajuton pommi 20 metristä – Turkin Arda Güler kajautti häikäisevän maalin EM-kisoissa


Joukkueet: