Tampereen derbyssä nähtiin todellinen kenttämestarin erikoinen – Ilveksen Jani Nyman iski helpon maalin

Jani Nyman Ilves

Tampereen paikallispelissä nähtiin harvinaislaatuinen käänne, kun Ilveksen Jani Nyman pääsi herkuttelemaan erikoisen pompun takia.

Tämän kauden ensimmäinen Tampereen derby oli pitkään tiukka ja tasainen vääntö, mutta Ilves vei pelin ja Tampereen herruuden nimiinsä lopulta maalein 3-0.

Ottelun hämmentävin ja kohahduttavin hetki nähtiin kolmannen erän puolivälin jälkeen, kun peli alkoi kääntyä Ilvekselle varsin onnekkaan sattuman ansiosta.

Nokia Arenalla nimittäin nähtiin todellinen kenttämestarin erikoinen. Ilves-pakin ampuma rännikiekko otti kaukalonlaidan hieman irvistäneestä osasta kimmokkeen ja kierähti suoraan maalin edustalle.

Kutakuinkin kaikki kaukalossa olleet pelaajat olivat jo kääntyneet toiseen suuntaan odottaen, että rännikiekko suuntaisi sinne, joten vain Ilveksen Jani Nyman onnistui olemaan hereillä tilanteessa. Nyman ehti kääntyä kohti maalin eteen tullutta yllättävää “namupassia” ja nykäisi kiekon sisään varsin helposti.

– En muista, että noin hyvää syöttöä olisin ikinä syöttänyt, Ilveksen apuvalmentaja Raimo ”Raipe” Helminen heitti Iltalehdelle pelin jälkeen.

Ilveksen Jani Nyman saa Nokia Arenan kaukalolta namupassin avopaikkaan:

Katso myös: Severi Lahtinen taiteili häkellyttävän rankkarimaalin Liigassa


Joukkueet: ,