Kenian urheilujärjestö töhöili kunnolla – hotelli jäi maksamatta, urheilijat häädettiin

Kenian urheilujärjestö töhöili kunnolla – hotelli jäi maksamatta, urheilijat häädettiin

Afrikan mestaruuskisoihin valmistautunut Kenian joukkue häädettiin hotellistaan, koska Kenian urheilujärjestö oli jättänyt majoituksen maksamatta.

Kenian urheilujärjestö aiheutti ikävän yllätyksen Afrikan mestaruuskisoihin valmistautuneille lentopallo- ja yleisurheilujoukkueille.

Joukkueet asuivat nairobilaisessa hotellissa ja olivat palaamassa päivän harjoituksista, kun virkailijat ilmoittivat, että majoitukset ja ruokailut ovat maksamatta, joten heidät häädettäisiin huoneistaan.

Vuoden 2015 keihäänheiton maailmanmestari Julius Yego kertoo asiasta Facebook-tilillään ja kritisoi kovin sanoin maansa urheilujohtoa.

– Joskus rakkaan maamme Kenian edustaminen saa meidät suuttumaan. Tällainen tilanne meillä on St. Luke’sin hotellissa. Juuri tämä on vialla urheilujohtamisessa. Moraalin puutetta, Yego kirjoitti päivityksessään.

Urheilijat yrittivät turhaan saada kiinni järjestön edustajaa, jonka tehtävä oli hoitaa maksu. Lopulta Kenian olympiakomitean edustajien saapuminen sai tilanteen laukeamaan myöhään illalla.

– Meille on sanottu, että voimme palata huoneisiimme, joten ilmeisesti kaikki on ratkaistu. On kuitenkin suuri sääli, että asioiden piti edetä tähän pisteeseen, toteaa nimettömänä pysyttelevä joukkueen jäsen kenialaiselle Capital Sportsille.

Lue myös: Kalevan kisojen ajankohta vihastuttaa – suomalaisten olympiapaikan tavoittelu hankaloituu

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut