Video: “Hienoin maali, jonka olen koskaan nähnyt paikan päällä” – Rangersin Kemar Roofe maalasi omalta kenttäpuoliskolta

Kemar Roofe Rangers / Pallomeri.net

Glasgow Rangersin Kemar Roofe teki aivan käsittämättömän maalin Eurooppa-liigassa pamautettuaan laakin sisään omalta kenttäpuoliskolta.

Standard Liege joutui nöyrtymään Glasgow Rangersille torstaina Eurooppa-liigassa maalein 2-0. Ottelun viimeisen sinetin iski Rangersin Kemar Roofe, kun ottelu oli edennyt jo lisäajalle.

Roofe riisti pallon omalla kenttäpuoliskollaan, eteni järkyttivästä sadeolosuhteista kärsineellä kentällä hämmentävän sulavasti ja ampui pallon upeassa kaaressa Standard-veskarin yli maaliin. Laukauksesta tekee vielä hämmästyttävämmän se, että Roofe lähetti sen matkaan keskiviivan takaa.

Rangers-valmentaja Steven Gerrard suitsutti pelin jälkeen Roofen maalia estoitta.

– Maali oli neronleimaus. Aivan maailmanluokan suoritus. Olen pelannut ammattilaisena jalkapalloa vuodesta 1998, ja se oli hienoin maali, jonka olen koskaan nähnyt omin silmin paikan päällä. Hän nappasi pallon boksimme ulkopuolelta, suojasi vahvasti palloa. Sitten hän vielä ohitti pelaajan surkeimmissa olosuhteissa, mitä olen nähnyt. Sitten vielä se laukaus, mikä voima ja mikä tarkkuus. En usko, että olen nähnyt hienompaa osumaa, enkä usko, että tulen koskaan näkemään, Gerrard ylisti medialle.

Kemar Roofe ampuu pallon maalin omalta kenttäpuoliskolta:

Katso myös: Video: Suurta draamaa Veikkausliigassa – KuPS-peluri nukahti ja Haka iski voittomaalin lisäajan lisäajalla


Joukkueet: