Video: Pyöräilyn olympiavoittaja Kelsey Mitchell teki källin Tokion lentokentän virkailijoille

Kelsey Mitchell / Pallomeri.net

Pyöräilyssä olympiakultaa voittanut kanadalainen Kelsey Mitchell jakoi videon, jossa hän teki källin Tokion lentokentän virkailijoille.

Tokion Olympialaisissa sprinttipyöräilyn henkilökohtaisen kultamitalin voittanut kanadalainen Kelsey Mitchell julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa hän pisti hassutellen ennen paluulentoaan.

Videolla Mitchell oli menossa turvatarkastuksessa metallinpaljastimen läpi, kun laite alkoi piipata. Shortseihin ja t-paitaan pukeutunut Mitchell taputteli olemattomia taskujaan, sitten kylkiään ja sen jälkeen esitti kuinka olisi yhtäkkiä älynnyt mistä oli kyse.

Mainos alkaa

Tämän jälkeen Mitchell paljasti källinsä ottamalla kultamitalinsa esiin t-paidan alta. Mitchellin onneksi vitsi ei herättänyt pahennusta, vaan lentokenttävirkailijat ottivat Mitchellin pilailun huumorilla. Tätä Mitchell myös kiitteli videonsa saatetekstissä.

– Japanilaiset ihmiset olivat aivan uskomattomia! Niin kilttejä, kohteliaita, avuliaita, positiivisia, ystävällisiä ja he myös nauroivat vitseilleni, mikä oli hieno bonus, Mitchell kirjoitti.

Olympiakultaa pyöräilyssä voittanut Kelsey Mitchell hassutteli paluulennon turvatarkastuksessa:

Katso myös: Video: Jäätävä potku naamaan – UFC-ottelija teki vastustajasta selvää jälkeä 17 sekunnissa