Kehonrakentaja jäi hopealle ja kilahti – palkintehosekoitin sai kyytiä, riehumisesta tuli elinikäinen kilpailukielto

Kehonrakentaja Jahid Hasan Shuvo

Bangladeshissa järjestetty kehonrakennuskisa sai erikoisen käänteen, kun kakkoseksi jäänyt kehonrakentaja alkoi riehua.

Bangladeshissa järjestetty Men’s Physique -kisan palkintojenjako sai tavattoman käänteen, kun paikallisesti suosittu kehonrakentaja Jahid Hasan Shuvo kilahti jäätyään kilpailussa kakkoseksi.

Shuvo menetti malttinsa, riisui mitalin kaulastaan ja heitti palkinnoksi saamansa tehosekoittimen ilmaan ja vielä potkaisi laatikkoa kahdesti lavalta poistuessaan. Shuvo esitti myöhemmin omilla some-tileillään väitteitä paikallisen lajiliiton BFF:n puolueellisuudesta.

– Se oli potku korruptiota vastaan. Maassamme on kaikkialla kaikenlaista korruptiota. Jopa lapsi pystyy kertomaan eron fysiikassa minun ja voittajan välillä. Haluan kuitenkin pyytää anteeksi reaktiotani, koska ilman kontekstia se näyttää ikävältä urheilijan tekemänä, Shuvo pahoitteli.

BFF ei sulattanut Shuvon käytöstä ja kritiikkiä, vaan rankaisi tätä ankarasti. Shuvo sai episodin johdosta elinikäisen kilpailukiellon. Bangladeshilaisen Dhaka Tribune -lehden mukaan asia ei ole välttämättä kuitenkaan vielä loppuunkäsitelty, sillä Bangladeshin urheiluministeriö aloitti viime viikolla oman tutkintansa tapahtumista.

Kisassa kakkoseksi jäänyt kehonrakentaja Jahid Hasan Shuvo purki pettymystään riehumalla:

Katso myös: Carlos Sainz ajoi rajusti ulos Dakar-rallissa – oli jo matkalla helikopterilla sairaalaan, kunnes suunnitelmat muuttuivat