Video: Hämmästyttävä episodi – pyyhe lensi kehään, kehätuomari heitti sen vain tylysti pihalle

kehätuomari sivuuttaa pyyhkeen / Pallomeri.net

Ammattilaisnyrkkeilyillassa koettiin harvinaislaatuisia hetkiä, kun kehätuomari ei keskeyttänyt ottelua, vaikka pyyhe lensi kehään.

Englannin Newcastlessa lauantaina otellussa ammattilaisnyrkkeilyillassa oli kovat panokset, kun argentiinalainen Jeremias Ponce kohtas brittiläisen Lewis Ritsonin IBF-liiton ylemmän kevyen sarjan haastajaottelussa, jonka voittajalle oli luvassa titteliottelu mestari Josh Tayloria vastaan.

Ponce ansaitsi tämän kunnian teknisellä tyrmäyksellä, joka tuomittiin 10. erässä. Kyseisen erän tapahtumat olivat kuitenkin erittäin kyseenalaiset. Ottelu nimittäin jatkui pidempään kuin olisi missään tapauksessa ollut tarve. Ponce moukaroi Ritsonia armottomasti ja Ritsonin käytyä kanveesissa, oli hänen kehähenkilökuntansa nähnyt tarpeeksi. He heittivät pyyhkeen kehään, mutta tämän jälkeen tapahtui jotain hyvin harvinaista ja yllättävää.

Mainos alkaa

Kehätuomari Steve Gray ei näet hyväksynyt pyyhkeen heittoa ja antoi ottelun jatkua. Hän jopa heitti hetkeä myöhemmin pyyhkeen tylysti ulos kehästä.

Hän voi näin toimia, sillä ottelun keskeyttäminen on aina viime kädessä juuri kehätuomarin tehtävä, eikä kukaan muu voi tehdä päätöstä hänen puolestaan. Grayn harkintakykyä on arvosteltu monien nyrkkeilytahojen toimesta, eikä syyttä, sillä hän toimillaan altisti alakynteen jääneen Ritsonin vakavalle loukkaantumiselle.

Ottelu päättyi hetkeä myöhemmin, kun Ponce oli paukuttanut Ritsonin vielä kahdesti kanveesiin.

Kehätuomari sivuuttaa täysin kehään heitetyn pyyhkeen:

Katso myös: Video: Entinen NBA-pelaaja dominoi älytöntä julkkisottelua – ex-teinipoppari Aaron Carter jäi täysin jyrän alle