Järkyttävä moka nyrkkeilyn MM-ottelussa – kehäkuuluttaja julisti väärän ottelijan voittajaksi

Kehäkuuluttaja mokaa (Nina Hughes vs Cherneka Johnson)

Kehäkuuluttaja Dan Hennessey mokasi karkeasti WBA-liiton naisten kääpiösarjan MM-ottelussa julistamalla ensin väärän voittajan.

Viime lauantaina otellussa ammattinyrkkeilyillassa sattui poikkeuksellisen nolo moka, kun Nina Hughes puolusti WBA-liiton kääpiösarjan mestaruusvyötään haastaja Cherneka Johnsonia vastaan.

Episodi sattui tosin vasta ottelun jälkeen, kun molemmat ottelijat odottivat voittajan julistusta. Kehäkuuluttajana toiminut Dan Hennessey kertoi yleisölle ensin tuomarien pisteytykset. Tämän jälkeen hän julisti enemmistön päätöksellä puolustavan mestarin voittajaksi. Hughesin juhliessa voittoa oli nopeasti selvää, että jokin oli vialla.

Mainos alkaa:

Tämä oli luettavissa kehätuomarin kasvoilta, sillä hän oli jo nostamassa Johnsonin kättä kuullessaan Hughesin nimen. Täysin ällikällä lyöty tuomari nosti hämmentyneenä Hughesin käden ilmaan.

Hetkeä myöhemmin Hennessey tarttui uudestaan mikkiin ja käski ottelijat takaisin keskelle. Hän luki nopeasti tuomarien pisteet uudempaan kertaan ja tällä kertaa julisti myös oikean tuloksen kertoessaan yleisölle sekä ottelijoille, että todellisuudessa tuomaristo oli ratkaissut ottelun haastaja Johnsonin hyväksi.

Kehäkuuluttaja julistaa MM-ottelussa väärän ottelijan voittajaksi:

Katso myös: Uskomaton tyrmäys viimeisellä sekunnilla! – Endri Alexandre potkaisi vastustajansa brutaalisti tajuttomaksi