Vetovihjeet: Ak Bars Kazan – Magnitogorsk | To 7.10. klo 19:00

KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet torstaille poimitaan KHL:n huippuottelusta, jossa hirmuvireinen Magnitogorsk on matkannut Ak Bars Kazanin vieraaksi.

Ak Bars Kazan – Magnitogorsk

Kuten jo yllä mainittiin, on Magnitogorskin lento ollut todella uljasta. Joukkue saapuu illan otteluun peräti 11 ottelun voittoputkessa, ja näistä otteluista 10 viimeisintä on päättynyt sen voittoon varsinaisella peliajalla.

Jos joskus voidaan puhua ”ryhtiliikkeestä”, niin sellaisen Magnitogorskin ryhmä todellakin esitti, sillä viimeisin ottelu ennen voittoputken alkamista päättyi tylyyn 2-7-kotitappioon Salavat Ufalle.

Mainos alkaa

Magnitogorskin maalinteko on ollut timanttista luokkaa, sillä se on tehtaillut 11 viimeisessä ottelussaan jokaisessa vähintään kolme maalia.

Vastassa on – tämän illan tapaan – ollut koviakin jengejä, muiden muassa Dynamo, CSKA ja Omsk.

Lapulle poimitaan Magnitogorskin yli 2,5 maalia, josta saa yli kahden kertoimen!

7.10. klo 19:00
Ak Bars KazanMagnitogorsk
Vihje: Magnitogorsk yli 2,5 maalia
Kerroin: 2,12

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!