Video: Kazakstanin hyökkääjä jäätyi koomisesti – potkaisi kiekon tyhjään maaliin, mutta ei pistänyt mailaa väliin

Kazakstanin potkumaali / Pallomeri.net

USA:n ja Kazakstanin välisessä ottelussa nähtiin varsin huvittava kämmi, kun kazakstanilaishyökkääjä jäätyi ja potkaisi kiekon maaliin.

USA voitti Kazakstanin MM-kisojen alkulohkon ottelussa maalein 3-0, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Pirteästi kisat aloittanut Kazakstan ei voinut paremmalleen mitään, mutta oli vähällä, ettei USA:n maalivahdin Cal Petersenin nolla olisi murtunut kolmannen erän alussa.

Kiekko tuli maaliraudan kautta kimmokkeena maalin kulmalle Yegor Petukhovin jalkoihin ja hänellä oli edessään käytännössä tyhjä maali. Petukhov ilmeisesti ajatteli, että hän potkaisee kiekon itselleen parempaan paikkaan.

Näin tapahtuikin, mutta idean toinen puoli jäi toteutumatta. Joko Petukhov potkaisi liian lujaa, ettei enää ehtinyt lyömään mailaa väliin tai sitten hän vain yllättyi paikasta niin paljon itsekin, että jäätyi ja unohti survaista mailallaan kosketusta kiekkoon ennen kuin oli jo aivan liian myöhäistä.

Maalia tarkasteltiin videolta, mutta nopeasti kävi selväksi, ettei maalia voisi millään hyväksyä. Tämä vaikutti hänen ilmeidensä perusteella olla varsin selvää myös Petukhoville itselleenkin.

Kazakstanin Yegor Petukhov koomaa ja potkaisee kiekon maaliin:

Katso myös: Video: Italian pakki suti kiekon nolosti omaan maaliin – maali hylättiin Latvian hyökkääjän takia


Joukkueet: