Video: Kakkua tuli – Kazakstanin pakki jyräsi saksalaispelaajaa rumasti kupoliin, tuomaristo missasi tilanteen täysin

Kazakstanin Ivan Stepanenko / Pallomeri.net

Kazakstanin Ivan Stepanenko on yhden ottelun verran sivussa, sillä hän sai pelikiellon Saksa-ottelun rumasta taklauksestaan.

Kazakstanin Ivan Stepanenkoa ei nähdä perjantain tuikitärkeässä Kanada-ottelussa, sillä hän istuu katsomossa miettimässä Saksa-pelin tekosiaan.

Keskiviikon Saksa-ottelun avauserässä Stepanenko näet ajeli Saksan Lukas Reichelia keskialueella suoraan kupoliin, mutta tuomaristo missasi töötin ja hän selvisi rangaistuksetta.

MM-kisojen kurinpitoryhmän seulasta ruma ja huolimaton taklaus ei mennyt läpi, vaan Stepanenkolle tuomittiin jälkikäteen yhden ottelun pelikielto.

– Koska Stepanenko näki, että Reichel lähestyy häntä matalassa ja haavoittuvassa asennossa ja olisi voinut pelata kiekkoa tai liikkua sivuttain välttääkseen tai vähentääkseen kontaktin voimaa, mutta silti jatkoi voimakkaalla kontaktilla osuen Reichelia leuan seudulle, ovat Stepanenkon toimet kurinpitoryhmän mielestä erittäin vaarallisia ja niistä olisi voinut aiheutua vakava loukkaantuminen, kurinpitopäätöksessä perustellaan.

Kazakstanin Ivan Stepanenko ajelee Saksan Lukas Reichelia keskialueella päähän:

Katso myös: Video: Slovakian varakapteeni otti täysin älyvapaan ulosajon – sylki päin vastustajaa


Joukkueet: