Video: Kazakstanin haastajaturnauksessa nähtiin täysin uskomaton pomppu

Video: Kazakstanin haastajaturnauksessa nähtiin täysin uskomaton pomppu

Kazakstanin Shymkentissä käynnissä olevassa tenniksen haastajaturnauksessa nähtiin keskiviikkona pomppu, jossa olivat kaikki kuut ja tähdet kohdillaan.

Yhdysvaltalaiskaksikko Evan King ja Hunter Reese kohtasi ensimmäisen kierroksen ottelussa tunisialaispari Malek Jazirin sekä Skander Mansourin.

Jälkimmäisenä mainittu parivaljakko oli syöttövuorossa ja näyttikin 15-40-tilanteessa saavan helposti pisteen, kun vastustajan palautus suuntautui leveäksi. Tässä kohtaa onni puuttui kuitenkin peliin, nimittäin pallo osui rajojen ulkopuolella olevaan syöttöverkon tolppaan ja kimposi siitä takaisin peliin.

Mansouri reagoi tilanteeseen hyvin, mutta sai vain vaivoin pallon vastustajan puolelle ja hetkeä myöhemmin syötönmurto oli tosiasia. King ja Reese veivät avauserän lukemin 6-3, minkä jälkeen Jaziri ja Mansouri jostain syystä luovuttivat.

Samaisen turnauksen kaksinpelissä päästiin todistamaan maanantaina melko koomisia hetkiä, kun espanjalaispeluri Mario Vilella Martinez hävisi ottelunsa ja koki tämän jälkeen täydellisen aivosulamisen.

Kazakstanin haastajaturnauksessa tapahtuu ihmeellisiä asioita:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Tagga en vän som ALDRIG har marginalerna med sig på en tennisbana… 😂😂 #Tennis #instatennis #tennisinsta #Challengertour

Henkilön Tennisportalen (@tennisportalen) jakama julkaisu

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Tennisportalenin Instagram-tilillä.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut