Video: Aivan mieletön torjunta – Kazakstanin veskari tiputti mailansa ja pelasti varmalta näyttäneen maalin

Kazakstanin Nikita Boyarkin / Pallomeri.net

Kazakstanin maalivahti Nikita Boyarkin venytti käsittämättömän torjunnan ottelussa Norjaa vastaan ja pelasti varmalta näyttäneen maalin.

Kazakstanilla oli maanantai-iltana mahdollisuus varmistaa puolivälieräpaikka, kun vastassa oli jo mahdollisuutensa menettänyt Norja. Kazakstan ei kuitenkaan osannut käsitellä tilannetta oikein ja hävisi ottelun maalein 3-1. Näin ollen Kazakstan tarvitsee tiistaina muiden apua saavuttaakseen maan historian ensimmäisen pudotuspelipaikan.

Kuten on voitu sanoa turnauksessa aiemminkin, ei Kazakstanin tappio johtunut maalivahtipelistä. Ykkösvahti Nikita Boyarkin pelasi jälleen vahvan pelin ja otti pelin tuoksinassa yhden kisojen komeimmista torjunnoista.

Norjan Mathis Olimbille pelattiin todellinen avopaikka takatolpan puolelle, mutta Boyarkin ei luovuttanut, vaikka tilanne näytti jo mahdottomalta. Boyarkin tiputti mailansa matkalla tolpalta tolpalle. Syynä tähän oli kaiketi se, että hän sai näin liikutettua kätensä nopeammin kiekon tielle.

Olipa mailan pudottamisesta hyötyä tai ei, niin sikäli ratkaisu ainakin toimi, ettei maalia syntynyt. Boyarkin venytti kilpikätensä kiekon tielle ja torjui häikäisevään tyyliin käytännössä täysin varmalta näyttäneen maalin.

Kazakstanin maalivahti Nikita Boyarkin venyttää huikean torjunnan:

Tältä Boyarkinin venytys näytti tuomarin kypäräkameran kautta:

Katso myös: Historiallinen farssi on totta! Ruotsi on ulkona jääkiekon MM-kisoista


Joukkueet: