MM-kisoissa jysähti yllätyspaukku – Kazakstan kaatoi Slovakian suvereenilla rankkarisarjalla

Kazakstan MM 2023

MM-kisojen Riian lohkossa jysähti perjantai-illan päätteeksi iso yllätys, kun Kazakstan päihitti Slovakian rankkarikisassa.

Jääkiekon MM-kisojen Riikassa pelattavassa lohkossa nähtiin perjantain iltapelissä jotain hyvin odottamatonta, kun Kazakstan kaatoi Slovakian rankkarikisan jälkeen maalein 4-3.

Ottelu oli melkoinen vuoristorata, sillä molemmilla joukkueilla oli selkeät hallintajaksonsa. Slovakia voitti ensimmäisen erän maalein 1-0, mutta Kazakstan vastasi todella jäätävällä toisella erällä ja paiskoi kiekon kolmesti Slovakian reppuun. Tämä maalikimara oli kantaa Kazakstanin jopa kolmen pisteen voittoon, mutta Slovakia kiipesi tasoihin kolmannen erän lopulla.

Kazakstanilla oli jatkoajalla pari uskomatonta maalipaikkaa ja voitto kävi lähellä, mutta jäi vielä saavuttamatta. Rankkarikisassa Kazakstanin pelaajat eivät jättäneet enää mitään epäselvyyksiä paremmuudestaan. Kaikki Kazakstanin neljä jäälle ehtinyttä vetäjää upottivat rankkarinsa toinen toistaan upeammilla suorituksilla, kun taas Slovakian kolmesta vetäjästä vain yksi onnistui ohittamaan upean pelin pelanneen maalivahti Andrei Shutovin ohi.

Kazakstan järjesti melkoisen yllätyksen kepittämällä Slovakian:

Katso myös: Leijonat murskasi Unkarin kolmannen erän näytöksellä – Joel Armia taiteili loppulukemat upeasti läpiajosta


Joukkueet: ,