Kazakstan – Suomi näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

Kazakstan Tanska Ruotsi Huuhkajien uefa Viafree otteluohjelma Ranska-Suomi Puola-Suomi Irlanti-Suomi Huuhkajien jalkapallon EM-kisoissa EM-kisojen Uefa Kreikka-Suomi Huuhkajien Huuhkajat Suomi Teemu Pukki Urheilukalenteri huuhkajat / Pallomeri.net
Kuva: Getty Images

MM-karsinnat jatkuvat Huuhkajien osalta tiistaina, kun matka käy vieraskentälle. Näin katsot Kazakstan – Suomi -ottelun TV:stä.

Huuhkajilla on tiistaina totaalinen pakkovoitto, mikäli se haluaa pitää kiinni vielä haaveestaan selvitä jatkokarsintoihin. Lauantaina kärsitty tappio Ukrainalle oli todella paha, mutta toiveet eivät ole vielä kuolleet. Nyt ensimmäiseksi Kazakstanin on kaaduttava, minkä jälkeen voi katsoa tilannetta uudestaan.

Kazakstan on karsintojen aikana venynyt muun muassa kahdesti tasapeliin Ukrainaa vastaan, joten joukkue on yllätysvalmis. Ensimmäinen keskinäinen päättyi Suomen 1-0-voittoon, mutta nyt kotietu on Kazakstanin puolella.

Mainos alkaa

Ottelu pelataan tiistaina 12.10. klo 17:00.

Näin katsot Kazakstan – Suomi -ottelun TV:stä

Kazakstanin ja Suomen välinen ottelu on tarjolla ilmaiseksi TV:n kautta, sillä NENT Groupin ja Nelonen Median tekemän sopimuksen mukaan kamppailu näkyy Neloselta.

Tämän lisäksi taisto on tuttuun tapaan katsottavissa suorana lähetyksenä Elisa Viihde Viaplayssä ja V sport -kanavilla.