Kazakstan – Suomi näkyy ilmaiseksi – näin katsot sen TV:stä

Suomi Glen Kamara Huuhkajat Jalkapallon EM-karsinnat Huuhkajien
Kuva: Getty Images

Suomi jatkaa jalkapallon EM-karsintojaan torstaina, kun edessä on tärkeä vieraspeli Kazakstania vastaan. Näin katsot ottelun TV:stä.

Suomella on todella hyvät lähtökohdat karsintojen huipennukseen, sillä kaikki on vahvasti omissa käsissä. Tuleva viikko antaakin isosti suuntaa, koska Kazakstanin voittaminen ja edes pisteen raapiminen Tanskalta olisivat massiivisia asioita.

Huuhkajat on ennakolta suosikki Kazakstania vastaan, mutta kyseessä on haastava vieraspeli. Tanska jo kävi karsinnoissa häviämässä Astanassa, joten se kertonee kaiken siitä, miten tiukassa pisteet ovat.

Suomella on kuitenkin terveystilanne hyvä ja myös itseluottamus taatusti korkealla, joten kaikki on valmista taistoon. Myös ykköstykki Teemu Pukki sai aivan karsintapelien alle pari osumaa, mikä varmasti tekee hyvää. Pukilta tarvitaan onnistumisia myös maajoukkueen paidassa, jotta pisteistä voidaan haaveilla.

Näin katsot Kazakstan-Suomi-ottelun TV:stä

Kazakstanin ja Suomen välinen ottelu tulee suorana lähetyksenä televisiosta. Karsintaottelut näyttää tällä kertaa Yle, joka välittää lähetyksen TV2-kanavalta. Studio-osuus alkaa klo 16:30, kun taas ottelu pyörähtää vauhtiin klo 17:00.


Joukkueet: