Kazakstan alisti Ranskan maalivahtia tylysti – kiekko kahdesti veskarin kautta sisään maaliviivan takaa

Roman Starchenko Kazakstan

Kazakstan oli keksinyt härskin tavan pistää limppua Ranskan uuniin, kun kiekko pistettiin avauserässä kahdesti maaliviivan takaa sisään.

Kazakstan voitti Ranskan MM-kisojen B-lohkon päiväpelissä maalein 3-1. Ottelun avauserässä nähdyissä Kazakstanin maaleissa oli hämmentävä erikoispiirre. Molemmat maalit näet tehtiin maaliviivan takaa.

Ranska meni ottelussa nopeasti johtoon, kun verkko soi vain kahden minuutin jälkeen, mutta Kazakstanin tasoitus tuli nopeasti. Roman Starchenko yllätti Ranskan maalivahdin Sebastian Ylösen vain minuuttia myöhemmin. Takaisku oli Ylöselle hyvin nolo, sillä hän jätti etukulmaa hieman auki ja Starchenko kiskaisi kiekon häikäilemättömästi Ylösen kautta reppuun.

Mainos alkaa:

Neljää minuuttia myöhemmin kiekko oli jälleen Ylösen selän takana. Tälläkin kertaa maali syntyi maaliviivan takaa ja toinen osuma, joka jäi myös ottelun voittomaaliksi, tehtiin vielä selvemmin maalin takaa. Maxim Mukhametov sai kiekon maalin taakse, nousi hieman kohti tolppaa ja sivalsi kiekon Ylösen kautta sisään.

Kyseessä oli joko ennalta keksitty taktiikka tai sitten siitä tuli sellainen pelin vanhetessa, sillä Kazakstanin pelaajat yrittivät useita kertoja tämän jälkeenkin pelata kiekkoa nimenomaan maalin taustalta luukulle.

Kazakstan tasoittaa, kun Roman Starchenko yllättää Sebastian Ylösen maaliviivan takaa:

Maxim Mukhametov ampuu voittomaalin maalin takaa vielä härskimmin:

Katso myös: “Sorry, sorry!” – Kristian Vikman mokasi koomisesti kuulutuksessaan MM-kisoissa


Joukkueet: