Kaupataanko Patrik Laine? NHL-toimittaja: ”Hän on jo soittanut Winnipeg Jetsille”

Kaupataanko Patrik Laine? NHL-toimittaja: ”Hän on jo soittanut Winnipeg Jetsille”

Patrik Laine on yksi NHL:n kuumimmista nimistä, koska maalitykin sopimusneuvottelut eivät tunnu etenevän millään ja jopa seuran vaihtoa on väläytelty.

Laineen viime kausi oli vaikea, sillä vaikka maaleja syntyi, niin mukaan mahtui myös isoja maalittomia putkia. Tämä mutkistaa isosti sopimusneuvotteluita, koska Laineen leirissä tiedetään suomalaisen arvo, vaikka tehot olisivat voineet viime kaudella olla parempia.

Sen sijaan Winnipegin leirissä varmasti arvioidaan riskejä, että voidaanko Laineesta tehdä koko seuran parhaiten palkattu pelaaja. Myös Jetsin palkkakatto-ongelmat tuovat oman mausteensa mukaan.

Viime päivinä Laineen siirtyminen uuteen osoitteeseen on nostanut päätään ja sosiaalisessa mediassa on levinnyt huhuja, että Jets olisi jo aloittanut vakavat neuvottelut asiasta.

NHL.com-sivuston New York Islandersin hovitoimittaja Brian Compton on varma, että ainakin New York Islandersin GM Lou Lamoriello on soittanut Jetsin toimistolle.

– Olen varma, että hän on jo soittanut Winnipeg Jetsille, Compton sanoi Twitterissä.

Mikäli Islanders haluaa irrottaa Laineen, niin vastatarjous täytyy olla mehukas. Yksi vaihtoehto olisi tietysti ”offer sheet”, mutta tässäkin tapauksessa Jetsillä olisi vielä mahdollisuus vastata tarjoukseen.

Se on varmaa, että Patrik Laine on yksi kiinnostavimmista pelaajista ilman sopimusta, sillä ei olisi mikään ihme, vaikka osoite vaihtuisi tulevaksi kaudeksi.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut