Kaupataanko Patrik Laine Columbukseen? – Mielenkiintoinen vaihtokauppa huhuissa

Patrik Laine Laineen v sport
Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets ja Patrik Laine valmistautuvat kovaa vauhtia alkavaan NHL-kauteen, mutta myös huhut suomalaistähden kauppaamisesta yltyvät.

Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets oli jo syksyllä kiinnostunut Laineen palveluksista, mutta tuolloin neuvottelut eivät edenneet. Nyt tilanne roihahti kuitenkin liekkeihin, kun Columbuksen ykköstähti Pierre-Luc Duboisin kerrotaan jättäneen siirtopyyntö seuralle.

Columbuksen nuori supertähti teki kahden vuoden jatkosopimuksen, mutta tuo ei paljon paina, sillä pelaaja haaveilee siirtymisestä muualle.

Arvostettu NHL-toimittaja Pierre LeBrun heitti bensaa liekkeihin, sillä mies kertoi kuulleensa huhuja vaihtokaupasta, jossa Laine siirtyisi Columbukseen ja toiseen suuntaan liikkuisi juuri Dubois.

Mainos alkaa

Varmasti Laineelle tuo vaihtokauppa kelpaisi, sillä Columbuksessa olisi tarjolla kiistatonta ykköstähden virkaa. Nähtäväksi jää, miten suomalaistähden lopulta käy. Se on varmaa, että viimeistä vuotta sopimuksestaan pelaava Patrik Laine saa taatusti messevän palkakorotuksen ensi kesänä, mikäli kehittyminen jatkuu vastaavanlaisena.


Pelaajat:
Joukkueet: