Video: Vitessen fanien voitonjuhla sai dramaattisen käänteen – katsomo romahti alta

Vitessen fanit / Pallomeri.net

Hollannin Eredivisien ottelussa nähtiin hurja tapaus, kun katsomo romahti kesken Vitessen pelaajien ja fanien yhteisen voitonjuhlan.

Hollannin Eredivisiessä nähtiin sunnuntaina todella harvinaislaatuinen ja pelottavakin tapaus, joka sattui NEC–Vitesse-ottelun jälkeen. Osa vieraskannattajien katsomosta nimittäin romahti fanien juhliessa voittoa yhdessä Vitessen pelaajien kanssa.

Lukuisat riehakkaasti hyppineet katsojat juhlivat kentällä olleiden pelaajien kanssa voittoa loppuvihellyksen jälkeen, kun odottamaton tapahtui. Ottelun tv-lähetyksen kuvista näkyy, miten katsomon alin rivi notkuu hyppivien fanien alla pariin kertaan, kunnes rakenteet pettävät ja katsomo romahtaa pari metriä alaspäin.

Mainos alkaa:

Kymmenet katsojat putosivat romahtaneen katsomon mukana, mutta tämä ei ilonpitoa himmentänyt. Hetken hämmennyksen jälkeen fanit ja pelaajat jatkoivat voitonjuhliaan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

NEC:n kotikaupungin Nijmegenin pormestari Hubert Bruls kertoi hollantilaislehti De Telegraafille, että onnettomuudesta selvittiin ilman loukkaantumisia.

– Olen sokissa tapahtuneen vuoksi. Onneksi kukaan ei tietääkseni loukkaantunut. Haluan, että tapahtunut tutkitaan niin nopeasti kuin mahdollista, Bruls vaati De Telegraafin haastattelussa.

Vitessen pelaajien ja fanien yhteinen voitonjuhla saa yllättävän käänteen, kun katsomo romahtaa:

Katso myös: Suomalaisveskari Carljohan Eriksson lähellä mieletöntä ennätystä – kahdeksas nollapeli putkeen Allsvenskanissa


Joukkueet: