Video: Katsoja kiskaisi 154 km/h syötön MLB-pelin yhteydessä – sai ammattilaissopimuksen

Video: Katsoja kiskaisi 154 km/h syötön MLB-pelin yhteydessä – sai ammattilaissopimuksen

Nathan Pattersonin reissu MLB-peliin muutti kaiken, kun hän heitti 96 mailia, eli 154 kilometriä tunnissa kulkeneen syötön ja sai ammattilaissopimuksen.

23-vuotias Nathan Patterson oli heinäkuun puolivälissä veljensä kanssa katsomassa Colorado Rockiesin ottelua ja heitti katsojille järjestetyssä syöttökilpailussa tutkaan peräti 96 mph, eli 154 km/h nopeudella matkanneen syötön.

Lukema on huikea ja ehdotonta MLB-tasoa. Hänen veljensä Christian kuvasi session ja latasi sen internetiin, jossa video lähti leviämään hengästyttävää tahtia.

Paria päivää myöhemmin häneen otettiin yhteyttä ja Patterson päätyi allekirjoittamaan vuoden mittaisen sopimuksen MLB-seura Oakland Athleticsin kanssa. Hän teki seuran kanssa farmisopimuksen, eli tuhkimotarina ei vie häntä suoraan lajin isoimpiin ympyröihin, mutta antaa hänelle mahdollisuuden hioa kykyjään ja antaa lisänäyttöjä.

Tämä oli kuitenkin vain tarinan viimeisin käänne. Koko saaga alkoi syksyllä 2018, jolloin Patterson oli katsomassa Nashville Soundsin, Oaklandin farmiseuran, peliä ja osallistui vastaavaan kilpailuun. Tuolloin Patterson havahtui CNN:n mukaan ensimmäistä kertaa siihen, että hän pystyy heittämään yli 95 mailin vauhtia viheltäviä syöttöä.

Patterson kertoi medialle, ettei ollut pelannut baseballia lukioaikojensa jälkeen eikä hänen heittokädestään irronnut aikoinaan läheskään vastaavanlaisia pommeja. Oakland pisti Pattersonin merkille ja hän alkoi harjoittelemaan kovasti sekä itsekseen että pelaamalla harrastejoukkueissa.

Kaikki oli lähellä valua viemäristä alas, sillä Patterson joutui joulukuussa auto-onnettomuuteen ja hänen vasen ranteensa jouduttiin operoimaan. Hänen onnekseen kolarissa sattunut vamma ei kohdistunut heittokäteen, joten hän pystyi jatkamaan harjoittelua.

Patterson paljasti, että ”jotain puhetta” Oaklandin kanssa oli ollut jo helmikuussa, mutta vasta heinäkuinen viraalivideo sai puhelimen soimaan.

 Nathan Pattersonille MLB-sopimuksen tuonut video:

Katso myös: NFL:ssä luodaan Hollywood-tarinaa – tulokas sai tryoutin valheella, nukkui kadulla ja häikäisi debyytissään!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut