Golf-turnauksen katsoja teki nolon mokan – poimi Nelly Kordan lyömän pallon käteensä väylän viereltä

Katsoja vie Nelly Kordan pallon

Ranskassa pelattavassa Evian-turnauksessa nähtiin erikoinen tilanne, kun katsoja poimi käteensä Nelly Kordan sivuun lyömän pallon.

Ranskassa pelatussa golfin Evian-mestaruusturnauksessa nähtiin sunnuntaina erikoinen episodi, kun Nelly Korda löi turnauksen päätöskierroksella pallon reilusti väylältä sivuun.

Heti pallon pysähdyttyä, huomasi kentän laidalla käyskennellyt nainen pallon ja poimi sen innokkaasti käteensä. On hieman epäselvää miksi nainen näin teki. Joko hän luuli voivansa poimia pallon matkamuistoksi ja esitteli sitä seurueelleen tai sitten hän vilpittömästi luuli, että pallo pitää palauttaa järjestyksenvalvojalle, kun se lentää väylän ulkopuolelle.

Joka tapauksessa ei nainen ehtinyt kauaa palloa kädessään hypistelemään ennen kuin ilmeisen raivostunut järjestyksenvalvoja saapui paikalle ja käski häntä palauttamaan sen nopeasti takaisin paikalleen. Katsoja asetti pallon takaisin maahan lähelle sen alkuperäistä laskeutumispaikkaa, mutta asetti sen samalla pieneen kuoppaan.

Kun Korda saapui paikalle, hänelle kerrottiin, mitä oli tapahtunut. Hänelle ei annettu tilanteesta rangaistuksia eikä hänen tarvinnut lyödä palloa kyseisestä kuopasta, mutta Korda onnistui siitä huolimatta saamaan väylältä tulokseksi vain tuplabogin.

Nelly Kordan pallo lähtee hetkellisesti ajattelemattoman katsojan mukaan:

https://twitter.com/GolfChannel/status/1551182553909977088

Katso myös: Pelottava tilanne kymmenottelussa – Tshekin Jiri Sykora loukkaantui, kun seiväs katkesi kesken hypyn