Video: Uskomaton tapaus III-divarissa – katsoja pillastui, hyppäsi katsomosta alas ja hyökkäsi vierasjoukkueen koppiin

Katsoja kilahtaa III-divarissa / Pallomeri.net

Uplakersin ja AHK:n välisen III-divisioonaottelun lopulla nähtiin hurja episodi, kun katsoja hyökkäsi vierasjoukkue AHK:n koppiin.

Lauantaina Ylöjärvellä pelattu III-divisioonan ottelu paikallisen Uplakersin sekä vierasjoukkue AHK:n välillä sai lopussa kuumia käänteitä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

Noin viisi minuuttia ennen ottelun loppua Uplakersin Joakim Hirstiön ja AHK:n Miika Hymylän kesken puhkesi varsin raivokas nyrkkitappelu, jonka seurauksena molemmat pelaajat passitettiin suihkuun.

Hirstiö ja Hymylä kävelivät kuitenkin hetkeä myöhemmin sulassa sovussa kohti koppejaan, kun eräs katsoja alkoi koppikäytävän yläpuolella olleelta parvelta huutelemaan Hymylälle.

Tilanteesta kuvatun videon perusteella Hymylä vastaa huutelijalle ja saa tämän pillastumaan aivan totaalisesti. Huutelija nimittäin hetkeäkään epäröimättä pudottautui parvelta alas ja singahti Hymylän perässä AHK:n koppiin jatkamaan keskustelua hieman fyysisemmissä merkeissä.

Tämän huomattuaan perään juoksi useita AHK:n pelaajia sekä myös ottelun tuomarikaksikko. Katsoja saatiin mitä ilmeisemmin poistettua kopista melko nopeasti eikä sen kummempia henkilövahinkoja sattunut. Poliisit hälytettiin myös paikalle ja virkavalta jatkaa asian selvittelyä.

Itse ottelu oli AHK:n näytöstä, sillä vierasjoukkue vei pisteet maalein 4-12.

Katsoja suivaantuu (ajassa 1:15) ja hyökkää vierasjoukkueen koppiin:

Katso myös: Video: Liigan erätaukokisassa huima suoritus – osallistuja voitti auton