Video: Uskomatonta typeryyttä – televisioon halunnut katsoja aiheutti ketjukolarin Tour de Francella

Katsoja aiheuttaa ketjukolarin Tour de France / Pallomeri.net

Tour de Francen ensimmäisellä etapilla nähtiin jäätävä ketjukolari, jonka aiheutti tv-lähetyksen kautta viestiä isovanhemmilleen lähettänyt katsoja.

Tour de Francen ensimmäinen etappi lähti hivenen kangerrellen liikkeelle, jos oikein kauniisti asian ilmaisee, nimittäin reitin varrella seissyt katsoja aiheutti typeryydelleen mielettömän kaaoksen.

Katsoja oli tullut aivan tien viereen ja yritti lähettää tv-kameroiden kautta viestiä isovanhemmilleen. Pahvinen ”Allez Opi-Omi” -kyltti oli reilusti tien puolella eikä katsojalla ollut selvästikään minkäänlaista hajua siitä, mitä oli tekemässä.

Typeryydellä oli seuraukset ja tässä tapauksessa ne olivat varsin painavat, sillä saksalaiskilpailija Tony Martin törmäsi kylttiin ja kaatui. Koska pääjoukko oli pakkautunut hyvin tiiviiksi, ei muilla ollut mitään mahdollisuuksia väistää Martinia, joten katsojan kylttitemppu aiheutti aivan jäätävän ketjukolarin, jossa oli lopulta mukana kymmeniä kilpailijoita.

Katsoja aiheuttaa kyltillään aivan jäätävän ketjukolarin Tour de Francen avausetapilla:

Tässä kolari vielä helikopterikameran kuvista katsottuna:

Katso myös: Video: Tennishistorian omituisin lääkinnällinen aikalisä? – venäläispelaaja turhautui ja raapi itsensä vereslihalle