Video: Katsoja aiheutti jäätävän kolarin pyöräilykisassa – käveli suoraan kisaa johtaneen ajajan eteen

katsoja aiheuttaa kolarin / Pallomeri.net

Kanarian saarilla käydyssä pyöräilykisassa nähtiin hurja kolari, kun katsoja törttöili huolella ja kipitti suoraan ajajan eteen jääden alle.

Kanarian saariin kuuluvalla Isla del Hierrolla käyty pyöräilykilpailu sai ikävän käänteen juuri ennen maalia, kun katsojan toikkarointi aiheutti jäätävän yhteentörmäyksen.

Maalisuoraa tykittänyt ajaja, joka myös johti kilpailua, keskittyi loppurutistukseen, kun maalisuoran läheisyydessä parveillut yleisö etsi parhaita asemia tapahtumien kuvaamiselle.

Hieman ennen kuin kisaa johtanut ajaja pääsi maalialueen läheisyyteen, käveli mieshenkilö toiselle puolen tietä. Häntä seurasi muutamaa sekuntia myöhemmin naishenkilö, jolla ei ollut minkäänlaista havaintoa ympäröivästä maailmasta.

Nainen lähti koohottamaan tien yli ja kipitti suoraan maalia kohti paahtaneen ajajan eteen, eikä mitään ollut enää tehtävissä. Ajaja rysäytti hurjalla voimalla naista päin ja molemmat lensivät katuun lyöden päänsä asfalttiin.

Mediatietojen mukaan kumpikaan ei saanut rytäkässä vakavia vammoja ja että tapaus tulee myös siirtymään poliisin tutkittavaksi.

Katsoja aiheutti koheltamisellaan hurjan kolarin pyöräilykisassa:

Katso myös: Video: Thainyrkkeilyottelussa hurja loukkaantuminen – ottelijan olkapää meni sijoiltaan, laittoi takaisin ja jatkoi taistoa