Video: Katajan europelin lehdistötilaisuus aloitettiin kahdesti uudestaan vetäjän sekoilun takia

Kataja Legia lehdistötilaisuus / Pallomeri.net

Joensuun Kataja voitti Legia Varsovan eurocup-ottelussa, mutta ottelun lehdistötilaisuus ei mennyt putkeen. Tilaisuus aloittamaan kahdesti uudelleen. 

Joensuun Kataja otti keskiviikkoiltana maukkaan voiton FIBA Europe Cupin ensimmäisen vaiheen ottelussa puolaista Legia Varsovaa vastaan. Kataja kairasi voiton kahden jatkoajan jälkeen pistein 112-105.

Ottelun jälkeisestä lehdistötilaisuudesta muodostui koominen tapaus. Olipa kyse sitten trillerivoiton adrenaliineista vai mistä, mutta tilaisuuden vetäjän Lari Liukon pakka oli sekaisin, kun vuorossa oli Legian edustajien osuus.

Liukko esitteli ensiyrittämällä paikallaolijoiksi valmentaja Marek Zapalowskin ja pelaaja Michael Finken.

– Väärin meni, totesi Legian päävalmentaja Tane Spasev keskeyttäen juonnon.

– Olen päävalmentaja Tane Spasev ja hän on Filip Matczak, Spasev jatkoi.

Liukko pyysi anteeksi ja yritti jatkaa normaalisti. Hän kuitenkin puhutteli Matczakia jälleen Finkenä pyytäessään tältä kommenteja, jolloin Spasev jälleen korjasi pelaajansa nimen oikeaksi.

Liukko sanoo, että tilaisuus aloitetaan uudestaan ja Spasev pyysi turhautuneena, että Liukko vain puhuttelisi heitä titteleillä. Juontaessaan tilaisuutta uudestaan sisään hän tituleerasi päävalmentajaa apuvalmentajana ja Spasev nousi tämän kuultuaan pöydästä valmiina poistumaan koko tilaisuudesta.

– En oikein tiedä mitä tässä enää pitäisi tehdä, Spasev sanoi käsiään levitellen.

Liukko varmisti vielä, että kyseessä on siis päävalmentaja eikä apuvalmentaja, jolloin viimeinenkin sekaannus selvisi ja kolmannella yrittämällä Spasevin ja Matczakin kommentteja päästiin kuulemaan normaaliin tapaan.

Kataja-Legia -ottelun lehdistötilaisuus puolalaistoimittajan kuvaamana:

Katso myös: Koominen perhekohtaaminen NBA:ssa – Austin Rivers kerjäsi valmentajaisälleen ulosajoa


Joukkueet: