Video: Kasperi Kapanen iski kauden avausmaalinsa – pelasiko Tuukka Rask loukkaantuneena?

Kasperi Kapanen Pittsburgh Penguins & Tuukka Rask Boston Bruins / Pallomeri.net

Kasperi Kapanen avasi maalitilinsä Penguins-paidassa, mutta kysymys kuuluu, että pelasiko Bruins-vahti Tuukka Rask loukkaantuneena?

Kasperi Kapanen teki tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL-uransa ensimmäisen maalin Pittsburgh Penguinsin peliasussa noin kuusi ja puoli vuotta sen jälkeen, kun Penguins hänet varasi ykköskierroksella kesällä 2014.

Torontoon ennen NHL-debyyttiään kaupattu Kapanen tasoitti pelin kolmannen erän lopussa ja vein Penguinsin jatkoajalle. Kapanen uitti kiekon hienon nousun päätteeksi Boston Bruinsin uuniin.

Kapasen hienossa maalissa kiinnitti huomiota kuitenkin eräs yksityiskohta. Bruins-vahti Tuukka Rask nimittäin yritti torjua Kapasen maalintekoyritystä hieman omituisella tavalla.

Tässä saattoi hyvinkin olla taustalla se, että Rask pelasi pelin loppuun asti hammasta purren, vaikka oli ainakin jonkinasteisesti loukkaantunut.

Rask näet ei kyennyt pelaamaan tilannetta kunnolla loppuun Penguinsin kavennusmaalissa, joka syntyi noin seitsemää minuuttia aiemmin. Ilmeisen tuskainen Rask jäi maalin jälkeen pitelemään oikeaa lonkkaansa, mutta ei jättänyt peliä kesken.

Bruins-valmentaja Bruce Cassidy kommentoi tilannetta pelin jälkeen todeten, että Rask vakuutti olevansa kunnossa, joten hän päätti luottaa Raskin sanaan. Jokainen tehköön videoiden perusteella omat tulkintansa tilanteista.

Bruins voitti ottelun kaikesta huolimatta jatkoajalla maalein 3-2.

Kasperi Kapanen uittaa kauden avausmaalinsa tyylikkään nousun päätteeksi:

Tuukka Rask saattoi kuitenkin pelata väkisin, vaikka oli loukkaantunut:

Bruins-valmentaja Bruce Cassidy kommentoi Raskin loukkaantumista medialle:

Katso myös: Video: Millintarkka kuti – Aleksander Barkov pöllytti verkkoa komealla rannevedolla


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,