Video: Kasperi Kapanen hiipi pakin selustaan ja viimeisteli upealla ohjauksella

Video: Kasperi Kapanen hiipi pakin selustaan ja viimeisteli upealla ohjauksella

Torontosta ei ollut New York Islandersin vyöryn pysäyttäjäksi, mutta Kasperi Kapanen pääsi kuitenkin komistamaan maalisaldoaan hienolla ohjauksella.

New York Islanders jatkoi uskomatonta pisteputkeaan kaatamalla Toronto Maple Leafsin kotonaan jännittävien vaiheiden jälkeen maalein 5-4. Islanders on nyt 13 ottelun mittaisessa pisteputkessa.

Ottelussa nähtiin myös varsin positiivisia suomalaissävyjä, kun Islandersin Leo Komarov palasi kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen ja etenkin, kun Kasperi Kapanen onnistui niittaamaan Toronton avausmaalin.

Kapanen toi itse kiekon alueelle ja sai pelattua kiekon viivaan poikittaissyötön kautta. Tämän jälkeen Islanders-puolustaja Devon Toews nukahti ja unohti hänet täysin vapaaksi. Kapanen odotti oikeaa hetkeä ja hiippaili pienellä liu’ulla kohti maalin kulmaa.

Samaan aikaan Toronton Travis Dermott lähti toimittamaan kiekkoa maalille siniviivalta. Kiekko lähti kohti keskustaa, jossa seisoi John Tavares. Hän yritti väistää kiekkoa, mutta oli liikkeensä kanssa myöhässä ja tulikin antaneeksi upean syötön suoraan takatolpalle, jonne Kapanen oli unohdettu.

Kapanen ajoitti iskunsa täydellisesti ja jatkoi Tavaresin ”sijoituksen” maaliin kauniisti yhdellä kosketuksella. Maali oli Kapaselle kauden viides.

Kasperi Kapanen tekee kauden viidennen maalinsa:

Tsekkaa myös: Chelsea pitää pelaajat kurissa ankarilla sakoilla – kovin sakko 20 000 puntaa, viivästyskorko 100%

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut