Kasperi Kapanen kommentoi rattijuopumustaan – “Tein hyväksymättömän arviointivirheen”

Kasperi Kapanen Pittsburgh Penguins

Kasperi Kapanen kommentoi rattijuopumustaan ensimmäistä kertaa. Kapasen seura St. Louis Blues ilmaisi pettymyksensä tapaukseen.

St. Louis Bluesia edustavaa Kasperi Kapasta epäillään törkeästä rattijuoppoudesta ja Kapanen on nyt kommentoinut tapausta ensimmäisen kerran, kun Kapasen seura julkaisi aiheen tiimoilta tiedotteen.

– Viime kuussa tein hyväksymättömän arviointivirheen ja otan täyden vastuun teoistani. Pyydän anteeksi perheeltäni, Blues-organisaatiolta, joukkuetovereiltani ja faneilta. Ymmärrän virheeni vakavuuden ja olen sitoutunut tekemään kaikkeni voittaakseni taas heidän luottamuksen, Kapanen kommentoi Bluesin tiedotteessa.

Myös St. Louis Bluesin GM:nä toimiva Doug Armstrong otti kantaa tapaukseen.

– Saimme tänään tiedon Kapasen tapauksesta ja olemme puhuneet hänen ja hänen agenttinsa kanssa. Olemme pettyneitä hänen hairahdukseensa ja uskomme, että hän tekee tarvittavat muutokset, jotta hän ei joudu enää vastaavanlaiseen tilanteeseen tulevaisuudessa, Armstrong toteaa.

Kapasen tapauksen käsittelyn on määrä alkaa Pohjois-Savon käräjäoikeudessa helmikuussa 2024.

Tsekkaa myös: Liiga tekee merkittäviä sääntöuudistuksia – tappeluiden tulkinta muuttuu, isot rangaistukset tarkistetaan aina


Pelaajat:
Joukkueet: